fortunee

Üstün
Normalde 2 TB alacaktım, elimde 500 GB var diye 1 TB alayım dedim. Ama arada çok fiyat farkı yoksa 1 TB bu, 2 TB bu şeklinde atarsanız daha iyi olur. F/P olsun. Elimdeki 500 GB olan Samsung 970 EVO Plus olması lazım.

@Ayhan Dönmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 2 TB alacaktım, elimde 500 GB var diye 1 TB alayım dedim. Ama arada çok fiyat farkı yoksa 1 TB bu, 2 TB bu şeklinde atarsanız daha iyi olur. F/P olsun. Elimdeki 500 GB olan Samsung 970 EVO Plus olması lazım.

@Ayhan Dönmez
Bu gece Gaming Gecesi'nde bakabilirsiniz. Güzel diskler düşüyor ara ara. Ben beş bin liraya NQ790 almıştım. O tarz bir şey olursa alırsınız.

Bu gece Gaming Gecesi'nde bakabilirsiniz. Güzel diskler düşüyor ara ara. Ben beş bin liraya NQ790 almıştım. O tarz bir şey olursa alırsınız.

Samsung 990 EVO Plus mı alsam diyorum, yıllardır Samsung'ta tek sorun yaşamadım. 1TB 9K falan fiyatı, diğerlerine göre muhtemel pahalıdır.

Yanlış hatırlamıyorsam, @Ayhan Dönmez https://www.amazon.com.tr/Kingston-...783078206&sprefix=2+tb+ss,aps,131&sr=8-5&th=1 Kingston önermiyordu.

Bunda DRAM yok diye önermiyor Ayhan Hoca. Yoksa Kingston'un iyi modelleri var.

Fiyat iyi ama bunda da DRAM yokmuş herhalde.

Fiyat iyi ama bunda da DRAM yokmuş herhalde.
Pahalı. Bende bu model var. Amaç oyun ise gayet yeterli bir model. Fiyat pahalı ama. 9-10 bin arası bulunur bu GG'de.

DRAM'lı bir disk arıyorsanız bu iyidir:

DRAM'sız ama kaliteli bir model: