Bu üç model arasından hangisini önerirsiniz? Ya da sizlerin önereceği daha iyi modeller varsa onları da yazabilirsiniz. Kingston dikkatimi çekti. USB bellek gibi yapmışlar ve boyut olarak çok avantajlı. Fakat o kadar küçük bir yapı içersinde ısı yönetimi ve kararlılığı nasıldır bilmiyorum. USB 3.2 Gen 2 destekliyor.
Bununla birlikte hem USB-A hem de USB-C girişi mevcut. Hem telefona hem de PC'ye takılabilir. Kioxia ise içlerinde fiyat olarak en avantajlısı. Bir diğeri de SanDisk. Ama bu üçü arasında hangisi tercih edilmeli bilemedim. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.
@Caner Uncu hocam sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bununla birlikte hem USB-A hem de USB-C girişi mevcut. Hem telefona hem de PC'ye takılabilir. Kioxia ise içlerinde fiyat olarak en avantajlısı. Bir diğeri de SanDisk. Ama bu üçü arasında hangisi tercih edilmeli bilemedim. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.
@Caner Uncu hocam sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 1TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen 2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 1TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen 2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
SanDisk Extreme Portable SSD, 1TB, Royal Blue : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk Extreme Portable SSD, 1TB, Royal Blue : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
1TB Dual USB-A/C Portable SSD, Up to 1050MB/s USB 3.2 Gen 2 SPSD/1TB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
1TB Dual USB-A/C Portable SSD, Up to 1050MB/s USB 3.2 Gen 2 SPSD/1TB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr