TechMad 105

Üstün
Makaleler
1
Bu üç model arasından hangisini önerirsiniz? Ya da sizlerin önereceği daha iyi modeller varsa onları da yazabilirsiniz. Kingston dikkatimi çekti. USB bellek gibi yapmışlar ve boyut olarak çok avantajlı. Bununla birlikte hem USB-A hem de USB-C girişi mevcut. Fakat o kadar küçük bir yapı içersinde ısı yönetimi ve kararlılığı nasıldır bilmiyorum. USB 3.2 Gen 2 destekliyor. Hem telefona hem de PC'ye takılabilir.

Kioxia ise içlerinde fiyat olarak en avantajlısı. Bir diğeri de SanDisk. Ama bu üçü arasında hangisi tercih edilmeli bilemedim. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

@Caner Uncu hocam sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Exceria Plus G2 olanı tavsiye ederim, güzel disk o.

SanDisk de iyi fakat fiyatı pahalı geldi, daha ucuza Kioxia daha mantıklı. Kingston olanı bilmiyorum hocam.
Kioxia aldım hocam. Hatırlarsanız uydu alıcı için kalitesiz SSD tavsiyesi istemiştim. Ama hem dahili hem de kalitesiz SSD alacağıma harici, kompakt ve kaliteli SSD almanın daha iyi olacağını düşündüm. Hız testleri de oldukça başarılıydı.

30 GB'lık 4K video dosyasını 43 saniyede aktardım. Ortalama 715 ila 725 MB/s arası yazma hızı verdi.