herousta26
Uzman
Merhaba.
1 yıldan uzun bir süredir Lenovo M210 adlı oyuncu faresini kullanıyorum ve size fare ile ilgili deneyimlerimi anlatacağım.
Öncellikle tam bir fiyat performans faresi diyebilirim. Şu an fiyatı ortalama 500-700 TL civarında, başlangıç için güzel bir tercih olabilir.
Özellikler:
Tuş sayısı: 7 tuşa sahiptir.
DPI: 400-800-1600-3200-8000 DPI değerlerine sahiptir.
Bağlantı: Kablo ile bağlanır.
Algılayıcı tipi: Optik mouse.
Ağırlık: 75 g ağırlığa sahiptir. Kablo ile 90 g'a kadar çıkabilir.
Aydınlatma: 3 bölgeli RGB aydınlatmaya sahiptir.
Polling rate: 1000 Hz
Kablo uzunluğu: 1,8m (180 cm)
Deneyimlerim:
Şahsen pek rekabetçi oyun oynamam fakat rekabetçi oyunlar için tercih edilebilir. Çok hardcore bir oyuncu değilsen, profesyonel işlerle uğraşmıyorsan alınabilir. Başlangıç için tam bir Fiyat/Performans oyuncu faresi diyebilirim. Şu an fiyatı 500-700 TL civarında, şu an memnuniyet ile kullanıyorum.
Teşekkür ederim.
1 yıldan uzun bir süredir Lenovo M210 adlı oyuncu faresini kullanıyorum ve size fare ile ilgili deneyimlerimi anlatacağım.
Öncellikle tam bir fiyat performans faresi diyebilirim. Şu an fiyatı ortalama 500-700 TL civarında, başlangıç için güzel bir tercih olabilir.
Özellikler:
Tuş sayısı: 7 tuşa sahiptir.
DPI: 400-800-1600-3200-8000 DPI değerlerine sahiptir.
Bağlantı: Kablo ile bağlanır.
Algılayıcı tipi: Optik mouse.
Ağırlık: 75 g ağırlığa sahiptir. Kablo ile 90 g'a kadar çıkabilir.
Aydınlatma: 3 bölgeli RGB aydınlatmaya sahiptir.
Polling rate: 1000 Hz
Kablo uzunluğu: 1,8m (180 cm)
Deneyimlerim:
Şahsen pek rekabetçi oyun oynamam fakat rekabetçi oyunlar için tercih edilebilir. Çok hardcore bir oyuncu değilsen, profesyonel işlerle uğraşmıyorsan alınabilir. Başlangıç için tam bir Fiyat/Performans oyuncu faresi diyebilirim. Şu an fiyatı 500-700 TL civarında, şu an memnuniyet ile kullanıyorum.
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: