mahmutxd005
Becerikli
Death Stranding'den nasıl emin olmazsın? Harika bir oyun, muhteşem senaryo…
İlk oyunu oynayamadım. Yarım kaldı, artık ikinci oyuna bakacağız.
Death Stranding'den nasıl emin olmazsın? Harika bir oyun, muhteşem senaryo…
Elden ring kesin alıcam ama dlc den emin değilim..Elden Ring'i kesin oyna, DLC'yi de al derim. Diğerleri de Wukong ve Oblivion Remastered olsun.
Tamamlamalısın ilk oyunu. Hikayeyi hiç anlamazsın yoksa.İlk oyunu oynayamadım. Yarım kaldı, artık ikinci oyuna bakacağız.
Içerik şöyle,Yakuza Paketini almanızı öneririm. Pakette hangi oyunlar var bilmiyorum ama her bir oyunda isteğe bağlı 50-100 saat arası vakit geçirebileceğiniz çok eğlenceli yan içerikler var.
Bencede o yüzden youtubedan hikayesine bakacaktım başlangici ve ana konusunu biliyorum... 10 küsür saat oynadım.Tamamlamalısın ilk oyunu. Hikayeyi hiç anlamazsın yoksa.
O zaman kesin alın, bu oyunlarla oldukça fazla zamanınızı çaldırabilirsiniz. Özellikle 0'dan 6'ya kadar bütün oyunlar Kiryu'nun hikayesi olduğu için bitirdiğinizde 7 sezonluk bir dizi bitirmiş gibi olursunuz.
Oyunun yarısını değil, 5’te 1’ini oynamışsın.Bencede o yüzden youtubedan hikayesine bakacaktım başlangici ve ana konusunu biliyorum... 10 küsür saat oynadım.
Sanırım bir şekilde türkçe yama yapabiliyorlar,tabi kusursuz mu onu bilemem.Elden ring kesin alıcam ama dlc den emin değilim..
Wukong yine souls fazla olur diye düşündüm, ps var oradan deamon souls ve bloodborne a bakacağım..
Obliviin ingilizce olduğu için biraz çekimserim.. Türkçe altyazi olsa direk alırdım..
Bedava, bedava!E-postalara bakarken gördüm. Doom ve Wolfenstein oynamadıysan iyi fiyat. Ayrıca yeni çıkacak Doom için de indirim kuponu veriyor.