Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Anneme yeni telefon aldık. Yanında MediaMarkt McAfee LiveSafe 1 yıllık ücretsiz abonelik vermiş. Sizce etkinleştirip kullanmak mantıklı mı yoksa satılsa daha mı mantıklı? İnternette pek fazla övdüklerini görmedim açıkçası McAfee'yi.
Yani ben telefonda antivirüs kullanmayı pek mantıklı bulmuyorum. Ayrıca McAfee de çok başarılı bir yazılım değil. Ücretsiz verildiyse 1 sene kullanın bitsin. Satmakla uğraşmazdım ben alan olmaz zaten.
Bilgisayarınıza kursanız daha mantıklı boşuna telefonu yormayın.
Stardew Valley
Deneyimli
Evet.
318i
Uzman
Yani ben telefonda antivirüs kullanmayı pek mantıklı bulmuyorum. Ayrıca McAfee de çok başarılı bir yazılım değil. Ücretsiz verildiyse 1 sene kullanın bitsin. Satmakla uğraşmazdım ben alan olmaz zaten.
Bilgisayarınıza kursanız daha mantıklı boşuna telefonu yormayın.
Telefon için değil tüm cihazlar versiyonu bilgisayarda dahil.
Hangisine evet
Stardew Valley
Deneyimli
Telefon için değil tüm cihazlar versiyonu bilgisayarda dahil.
Hangisine evet![]()
Bilgisayarda kullanılabiliyorsa bilgisayarda kullan.
Blackraven
Üstün
Bilgisayarını az-çok yavaşlatan ve gereksiz pop-up'lar ve uyarılar ile kullanımı kanser eden bir uygulama. Bedava değil üstüne para vermeleri lazım.
- Makaleler
- 19
Eğer tüm cihazlar icinse lisansınız deneyebilirsiniz fena degil fakat sistemi yavaslatiyor bir tik. Eger korumasini begenirseniz devam edersiniz begenmezseniz birakirsiniz. Telefonda fena degildi hatirladigim kadariyla fakat bilgisayarda ben cok beğenemiyorum, iyi bir AV degil bence çok. Fakat idare eder ucretsiz verildiyse kullanirsiniz. Lisansi da kimsenin alacagini sanmam zaten bosuna uğraşmayın bence.Anneme yeni telefon aldık. Yanında MediaMarkt McAfee LiveSafe 1 yıllık ücretsiz abonelik vermiş. Sizce etkinleştirip kullanmak mantıklı mı yoksa satılsa daha mı mantıklı? İnternette pek fazla övdüklerini görmedim açıkçası McAfee'yi.