Güzel öneriler gelmiş. Ama ben alışılagelmişin dışında 1-2 öneride bulunacağım. Ben araba sıralama konusunda her zaman motor, şanzıman, yürüyen parçalarından baz alarak yaparım. Dış görünüş çünkü geçici bir sevdadır. Bunu her zaman söylerim.
Savaş çıksa bile kullanılabilecek bir araç önereceğim.
Toyota Land Cruiser Prado. Bu araç o bütçelerde alınabilecek en iyi araçlardandır. Sağlamlık, arazi yetenekleri, konfor, yalıtım, performans. Eksik nokta bulamazsınız. Temiz bakılırsa, sizin çocuklarınız bile biner. Bu arabayı kıramazsınız, kırabilen görmedim henüz. Bu araç bu önerdiklerim içerisinde 1. sırada. İlk tercihin bu olmalı bana göre.
Bir diğer önerim makyajlı kasa XC90 olacaktır. İskandinav tankıdır, iyi bakılırsa size uzun yıllar hizmet eder.
Ve en sevdiğim ve önerdiğim markalardan bir tanesi olan tabi ki LEXUS. Premium Japon eşittir tavsiyemdir. Fiyatı daha makuldür.
Ve o fiyatlar çerçevesinde GMC Sierra. Buda harika bir arabadır, büyüktür biraz ama. Yine de kaya gibidir. 10 ileri şanzıman kullanır.
Şanzıman, motor, yürüyenlerini çok beğendiğim Touareg. V6 motoru ve sağlam bir şanzımanı vardır. DSG yok bu araçta.