Param Güvende ile referansı olmayan kullanıcılara ürün satmayın. Üzülen siz olursunuz.
Ben Param Güvende ile mesela 3080 Ti aldım birkaç gün önce. Yaklaşık 20.000₺ ye denk geldi. (FE Edition bir kart, zor bulunuyor)
Gelen kartın birçok deformesi mevcuttu, satıcı bundan hiçbir şekilde bana bahsetmedi.
Eki Görüntüle 167510
PCI-e slot girişi çok çıkartıp takmaktan, ya da yanlış takmaktan zarar görmüş. Aşınmış.
Pinler sağlam olduğu için bir sorun teşkil etmiyor.
Eki Görüntüle 167514
Kartın üzerinde muhtelif yerlerde çizikler, soyulmalar mevcut.
Eki Görüntüle 167512
Burada belli olmuyor ama vida takılan yerde göçük olmuş. Yani kart en az 100 kere çıkartılıp takılmış. Satıcının dediğine göre her iki haftada bir temizlik için çıkartılmış. Kartın ilk sahibiymiş. Kartın içinin hiç açılmadığını söyledi. Vidalara baktığımda doğruladım. (ama hala tam emin değilim)
Eki Görüntüle 167513
FurMark testi normal olduğu için aldırış etmedim. Eğer bu sizin başınıza gelseydi, bu gibi durumlarda fiyat kırmayı talep edebilirdiniz. Param Güvende ile almadıysanız, yapabileceğiniz bir şey olmazdı. Ben maddi olarak rahat olduğumdan adama beddua ederek satışı onayladım.

İnsanımızda hiçbir şekilde ahlak kalmamış ben onu anladım. Şimdi ben bu kartı sarı siteden ya da başka bir yerden satarken bu deformeleri her ne kadar kart performansına etki etmesede söylemek durumundayım. Söylemeden içim rahat etmez ki. İsterse Param Güvende ile satılmış, isterse satılmamış olsun.