Kusura bakmayın ama, öneriyi yaparken normal fiyatın 3'de biri kadar daha pahalı olanını gönderirseniz bu tarz bir yorumu almanız olası. Halbuki bu yorum sizi incitmek, kırmak adına da yazılmadı ama ne hikmet ki sanıyorum öyle anlaşılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000-12.000 TL
Ethem Efe
Üstün
Ben sadece önerdim. İster alır ister almaz. Öneriye ileri gideni de ilk defa görüyorum.
Kimsenin öneriye iyi gittiği yok, önerinizi haklı bir biçimde eleştirmiş. Çok daha iyi seçenekler olması sizin önerinizi geçersiz yapıyor. Kişinin bunu demesi sizin nerenize batıyor tam olarak?
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Bende nazikçe dedim. Tamamdır sadece önerdim. Benim ileri gittiğim bir tarafım yok ki.Kimsenin öneriye iyi gittiği yok, önerinizi haklı bir biçimde eleştirmiş. Çok daha iyi seçenekler olması sizin önerinizi geçersiz yapıyor. Kişinin bunu demesi sizin nerenize batıyor tam olarak?
Aynı şekilde gönderdiğiniz ürün de Akakçe'de en ucuzu değil. Tabii siz bu yorumu yaptıktan sonra aynı anda 10 satıcı birden ürünü ucuza satıp sizi tongaya düşürmeye çalışmadıysa.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Tamamdır böyle söylersin o zaman. İleri gitmeye gerek yok. Dalgınlığıma denk gelmiştir. Sanki suç işlemişim gibi bir muamele görüyorum öneri yüzünden. Kızdığım şey ileri gidilmesi bir öneri yüzünden.Aynı şekilde gönderdiğiniz ürün de Akakçe'de en ucuzu değil.
Ethem Efe
Üstün
10-12 civarına telefon arıyorum. Samsung olursa daha iyi olur. Amazon ve Hepsiburada öncelikli tercihimdir. Teşekkürler.
Nothing Phone 1 alınır bu fiyata, marka takıntısı olduğunu söylemişsiniz arkadaşın ama firma iyi bir firma. Ürünleri kalitelidir.
Yahu kendi kendinize polemik yapıyorsunuz, kimse size ters bir şey söylemedi, kimse size hakaret etmedi. Kimse sizin yüzünüzü kızartacak bir şey söylemedi.Sanki suç işlemişim gibi bir muamele görüyorum öneri yüzünden.
Kimse sizi suçlu da ilan etmiyor. Kendinize bu tarz şeylerle yüklenmeyi bırakmalısınız.Demek ki doğru göstermiyor. Ayrıca bir ürünü sizin kullanmanız maalesef ki o ürünün tavsiye ederken yeterli bir önerme olmuyor. Yanlış anlamayın ama, kimse telefon alırken Wartz kullanıyormuş, haa o zaman bu telefon alınır demiyor.
Bir telefonu iyi kılan en temel olarak sağlamlığı, yazılım güncellemeleri, özellikle de bu bütçede arayüz hızıdır.
Xbox 360E
Üstün
Nothing Phone 1 alınmaz hocam, sorunlu telefon ve desteği bitti. CMF Phone 1 varken Nothing Phone 1 bulaşılmaz.Nothing Phone 1 alınır bu fiyata, marka takıntısı olduğunu söylemişsiniz arkadaşın ama firma iyi bir firma. Ürünleri kalitelidir.
- Makaleler
- 6
10-12 civarına telefon arıyorum. Samsung olursa daha iyi olur. Amazon ve Hepsiburada öncelikli tercihimdir. Teşekkürler.
A26 ya da cmf Phone 1 almanız yeterlidir.
CMF Phone 1 özellik anlamında NP1'den çok geride kalıyor hocam. Sorunlu telefon derken orasını tam anlayamadım, bu ekran mevzusundan mı bahsediyorsunuz? Desteğin bitmesi telefonu kötü yapmaz bence, daha yavaş bir telefonun Android 16 almasındansa daha güçlü bir telefonun Android 15'te kalması daha mantıklı gibi.Nothing Phone 1 alınmaz hocam, sorunlu telefon ve desteği bitti. CMF Phone 1 varken Nothing Phone 1 bulaşılmaz.