3-5 ay sonra ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı hariç kalan parçaları 12 bin TL civarına toplayıp 4 bin civarına da 1080p monitör almayı, 10-12 bin TL civarına da ekran kartı planlıyorum. Bütçem olmadığı için AM4 toplayacağım büyük ihtimalle. Aklımda 6700 XT var. Witcher 4 ve Witcher 1 remake çıkınca o oyunlarla yatıp kalkacağım. 2-3 yıl sonra genel olarak oyunlarda 1080p med-high ayarlarda 60 FPS alır mı bu kart?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10-12 bin TL
Omerta Silenzio
Başarılı
RX 6800 / 6800 XT bulabilirseniz çok daha tatlı olur, zira VRAM avantajı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1080p oynayacağım için darboğaz olursa sisteme kötü bir etkisi var mı darboğazın? O konuda bilgim yok. Yani işlemcinin verebileceği max fps'i veriyor onun dışında bir eksisi var mı?RX 6800 / 6800 XT bulabilirseniz çok daha tatlı olur, zira VRAM avantajı var.
Omerta Silenzio
Başarılı
Bileşenleriniz nedir?Hocam 1080p oynayacağım için darboğaz olursa sisteme kötü bir etkisi var mı darboğazın? O konuda bilgim yok. Yani işlemcinin verebileceği max fps'i veriyor onun dışında bir eksisi var mı?
Hocam dedim ya 3-5 ay sonra toplayacağım diye. Ekran kartı dışındaki parçaları 12-13 bin civarına toplamayı planlıyorum yani AM4 olur.
Zaten bu oyunlar ekran kartina aşırı yuk bindirecektir. En son dusuneceginiz darbogaz olur. Almisken iyisini alin.
Omerta Silenzio
Başarılı
Sisteme zararı yok, sadece bazı hafif oyunlarda kart tam gücünü kullanmaz o kadar.Hocam 1080p oynayacağım için darboğaz olursa sisteme kötü bir etkisi var mı darboğazın? O konuda bilgim yok. Yani işlemcinin verebileceği max fps'i veriyor onun dışında bir eksisi var mı?
Teşekkürler. Elimdeki laptopu satıp ekran kartını almayı düşünüyorum. Diğer bileşenler için para biriktirmeye başladım.Zaten bu oyunlar ekran kartina aşırı yuk bindirecektir. En son dusuneceginiz darbogaz olur. Almisken iyisini alin.
ElderAssassin
Yetkin
2.el 3080. RX 6000 ve 7000 serisinden uzak dur derim. Ağır yamulur o oyunlarda, çünkü zorunlu (kapatılmayan) RT olacak.
Hocam açıkçası aklımda sıfır veya sıfıra yakın ikinci el RTX 5050 de var. NVIDIA teknolojilerini kullanmak istiyorum. Hem Witcher 4 çıkana kadar daha da gelişir. Saf güç olarak olmasa da teknolojilerle rahatça oynarım diye düşünüyorum.2.el 3080. RX 6000 ve 7000 serisinden uzak dur derim. Ağır yamulur o oyunlarda, çünkü zorunlu (kapatılmayan) RT olacak.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-