Aradığım özellikleri başlığa yazdım. Piyasa epey kalabalık olduğundan dolayı kafam karışık dolayısıyla buraya danışmak istedim. Şu anda her ne kadar markayla ilgili bilgim kısıtlı olsa da KTC H27E6 modelini düşünüyordum. Bütçem 10K-13K arası. Önerileriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.000 TL
Bugün tam 8 saat araştırma yaptım. KTC'de akıcılık ve renk sorunu yaşayanlar olmuş, özellikle sadece bu forumda 4 kişi var. @2254 yardımı ile şu modeli aldım. QD olması büyük bir artı, muhtemelen bütçe dahilinde ki en iyi model:Aradığım özellikleri başlığa yazdım. Piyasa epey kalabalık olduğundan dolayı kafam karışık dolayısıyla buraya danışmak istedim. Şu anda her ne kadar markayla ilgili bilgim kısıtlı olsa da KTC H27E6 modelini düşünüyordum. Bütçem 10K-13K arası. Önerileriniz var mı?
KayraSct
Çalışkan
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da