Lejax
Uzman
İncelemede 420nit görüyor. Kontrastı da 1300:1 civarı ile İPS ortalamasından iyi.
Philips iyi. AOC ile birlikte TPV'in markalarından birisi. Monitör konusunda da tecrübeleri var.
Eki Görüntüle 183228
Bu modelin renk gamutu aşırı yüksek ama ptt avm ve satıcı güvenilir gelmedi.
Ölü pixel var mış şimdi fark ettim. Aslında 2.el de alınabilir. Sizin kriterlerinize uyuyor.
Eki Görüntüle 183229
Sağ olun hocam, ben Philips incelemerine bakayım. Teknosa'da da var mış, gidip bi göreyim. 300 nit olması kafamı karıştırıyordu ama 420 nit ise çok çok iyi. Açıkçası taksitle alacağım için 2. el almak istemiyorum. Bir de bu Philips'te G-Sync desteği var mı? Şu an için laptop kullanıyorum, o sebeple G-Sync can kurtarıyor.
Sağ olun hocam yorumunuz için. Açıkçası şekli vs. AOC'tan çok daha ilgimi çekti. Büyük ihtimalle bu opsiyonu değerlendireceğim.Kendim 170 Hz modelini kullanıyorum çok memnunum. Geçmişten beridir de Philips televizyonlarının kalitesini bildiğimden monitörümde de tercih ettim iyi ki etmişim. Açıkçası bende şu an satıp 240 geçmek istiyordum. @2254 hocamın attığı gözümü aldı.
Hocam bu üründe çok fazla ölü piksel şikayeti gördüm açıkçası. O sebeple mesafeliyim.10 bit
NTSC: 92% size (Typ)
sRGB: 130% size / 99% coverage (Typ)
@BerkayZ87 hocam Philips monitör hakkında sizin görüşleriniz ne olur?
Son düzenleme: