Bütçe
10.000-15.000 TL
Her Redmi ısınmaz hocam, genellikle orta seviye cihazlar (İşlemcileri ortalama olup da soğutmaları kötüyse) ısınıyor. Düşük seviyeler kötü işlemciyle geldiğinden çok ısınmıyor. Dediğim gibi size attığım telefonu öneriyorum, ablam kullanıyordu. İstiyorsanız bi' benchmark vs. yaparım telefonda. Isınıyorsa belirtirim :)

A36 Epeyde Trendyolda 14k'ya var mış fiyatı nasıl iyimi sizce 14k'ya üzermi?
Güzel fiyat ancak @Aakons hocamın dediği indirimle beraber daha garantili şekilde alabilirsiniz telefonu. Trendyol mızmızlanıyor üründe sorun çıkınca.

@duranforreal, Samsung shop fiyatları.

Screenshot_20250714_193216_Samsung Internet.webp

Her Redmi ısınmaz hocam, genellikle orta seviye cihazlar (işlemcileri ortalama olup da soğutmaları kötüyse) ısınıyor. Düşük seviyeler kötü işlemciyle geldiğinden çok ısınmıyor. Dediğim gibi size attığım telefonu öneriyorum, ablam kullanıyordu. İstiyorsanız bi' benchmark vs. yaparım telefonda. Isınıyorsa belirtirim :)

Yazılım konusunda HyperOS iyi değil. One UI daha iyi olur.

Oyun oynarken, kamerada fotoğraf/video çekerken vs ısınıyorsa normal. Arayüzdeyken ısınması normal değil.

Oyun oynamadan da ısınıyor, hatta birçok kullanıcı bu konudan şikayetçi konusunu da açtım tavsiye etmiyorum diğer kullanıcı yorumlarına da bakabilirsin daha bir çok böyle yorum var.

Isınma sorunu olmayan bi telefon arıyorum redmiler ısınıyor ısınma konusunda harikalar. a36 düşünüyorum 56'ya yetişmiyor bütçe

@Jack İşte @Asily @DarthGorsoy @Simon @Taksici Musa Fedaisi @Aakons @bymfw4 A36 Epeyde Trendyolda 14k'ya var mış fiyatı nasıl iyimi sizce 14k'ya üzermi?
Kesinlikle üzmez. Ben 11 bine 2 sene önce A34 aldım ekranını kırdım anakartının parçalarını bozdum benden çok çile çekti ama ilk günkü gibi. Sizi minimum 4 yıl boyunca götürecektir.

Oyun oynamadan da ısınıyor, hatta birçok kullanıcı bu konudan şikayetçi konusunu da açtım tavsiye etmiyorum diğer kullanıcı yorumlarına da bakabilirsin daha birçok böyle yorum var.

A36'daki Snapdragon 6 Gen 3 üretim süreci olarak Snapdragon 8 Gen 1 ve 7 Gen 1'in de kullandığı Samsung 4LPX teknolojisini kullanıyor. Zaten 8 Gen 1 ve 7 Gen 1 de ısınma konusunda vukuatlı SoC'lerdi. Yani 6 Gen 3'ün de ısınıyor olması şaşırtıcı değil. Ancak Samsung bunun önüne geçebilmek için A36'da S24+'ınki ile aynı boyutta Vapor Chamber kullandı.

Sizin şikayetinize de bakarsak görünen o ki Samsung yine de bu sorunun önüne geçememiş.

Ama bi'de şöyle bir sorun var ki bu fiyat bandında A36'ya alternatif olacak model de yok :/.

A36'daki Snapdragon 6 gen 3 üretim süreci olarak Snapdragon 8 gen 1 ve 7 gen 1'in de kullandığı Samsung 4LPX teknolojisini kullanıyor. Zaten 8 gen 1 ve 7 gen 1 de ısınma konusunda vukuatlı SoC'lerdi. Yani 6 gen 3'ün de ısınıyor olması şaşırtıcı değil. Ancak Samsung bunun önüne geçebilmek için A36'da S24+'ınki ile aynı boyutta Vapor chamber kullandı.

Sizin şikayetinize de bakarsak görünen o ki Samsung yine de bu sorunun önüne geçememiş.

Ama Bi'de şöyle bir sorun var ki bu fiyat bandında A36'ya alternatif olacak model de yok :/.

Arkadaş ısınmayan telefon istediği için bunu söylemek zorundaydım bir A36 kullanıcısı olarak. Isınması sıkıntı olmaz benim için diyorsa tercih edebilir ama çok ısındığını belirtmek gerek.