10.000-15.000 TL arası telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duranforreal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 498
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
10.000-15.000 TL
Donanım iyileştikçe sorun çıkartmıyor. OneUI tabiki daha iyi ancak Note 14 Pro'yu tecrübe ettiğim için önerdim.
Valla ben galiba Redmi Note 14 Proya kaycam. HyperOS kötü değil ama A36 ısınıyorsa bilmiyorumda aslında Redmi Note 14 Pro'da ısınıyor dara düştüm kurtarın beni.

Vallahi ben galiba Redmi Note 14 Pro'ya kaycam. HyperOS kötü değil ama A36 ısınıyorsa bilmiyorumda aslında Redmi Note 14 Pro'da ısınıyor dara düştüm kurtarın beni.

Bu durumda alabileceğin en mantıklı telefon a36.daha başka öneri istersen nothing 1 ya da Realme 12+/13 olabilir.

Ama A36 onlardan daha iyi.

Vallahi ben galiba Redmi Note 14 Pro'ya kaycam. HyperOS kötü değil ama A36 ısınıyorsa bilmiyorumda aslında Redmi Note 14 Pro'da ısınıyor dara düştüm kurtarın beni.

Mecbur A36'ya yönelmelisiniz. Isınıyor diye de A36 ile bahse konu Redmi cihazı bir tutmak doğru olmaz.

Bu yaz sıcağında ısınmayan telefon var mı
Kışında çok ısınacağını düşünmüyorum oyun/kamera/edit gibi ağır işler hariç. Tabii teknoloji şans işi.
Oyun oynarım pubg vs. olsun kararlıyım.

Valla ben galiba Redmi Note 14 Proya kaycam. HyperOS kötü değil ama A36 ısınıyorsa bilmiyorumda aslında Redmi Note 14 Pro'da ısınıyor dara düştüm kurtarın beni.
Hocam ablama sordum, ablamda o telefon vardı. Hafiften ısındığını söyledi, Genshin oynuyor kendisi. PUBG oynayacaksanız zaten eski S serisi dışındaki telefonlar pek ısınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…