Bütçe
10.000-15.000 TL
Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese,

5-10 gün içerisinde yeni bir monitör almak istiyorum. Şu an Philips Evnia 27M1N5500ZA/00 bu modeli kullanıyorum ve memnunum. Philips markasından memnun olduğum için aklımda Philips Evnia 27M2N3501PA/00 bu model var. Ancak bu monitör alınır mı? Onu da bilmiyorum, sizlerin de bu fiyat aralığındaki önerilerine açığım.

Rekabetçi R6 ve CS2 oynarım ama hard rekabetçi değilim, arkadaşlarla beraber girerim. Genelde hikaye tabanlı oyunlar oynarım ve film/dizi izlerim. Dahili hoparlörü olursa güzel olur. Çünkü filmlerde dizilerde kulaklığı çıkarıp koltuğa geçiyorum.

İyi Sosyaller herkese,

5-10 gün içerisinde yeni bir monitör almak istiyorum. Şu an Philips Evnia 27M1N5500ZA/00 bu modeli kullanıyorum ve memnunum. Philips markasından memnun olduğum için aklımda Philips Evnia 27M2N3501PA/00 bu model var. Ancak bu monitör alınır mı? Onu da bilmiyorum, sizlerin de bu fiyat aralığındaki önerilerine açığım.

Rekabetçi R6 ve CS2 oynarım ama hard rekabetçi değilim, arkadaşlarla beraber girerim. Genelde hikaye tabanlı oyunlar oynarım ve film/dizi izlerim. Dahili hoparlörü olursa güzel olur. Çünkü filmlerde dizilerde kulaklığı çıkarıp koltuğa geçiyorum.

Samsung üzerinden almak isterseniz öğrenci indirimiyle 11.300TL yapıyor.

Aklımda G65b modeli vardı. VA olduğu için vazgeçmiştim. Daha sonra Philips'in bu modelini görünce aklım çelindi. Bilmediğimden soruyorum 5 6 yıldır IPS panel kullanıyorum. VA beni bu konuda etkiler mi? Bir de sRGB kapsamı Philips'in yüksek olduğundan daha iyi bir görüntü veriyor olması gerekmez mi? Neden tercih etmediniz kullanımıma uygun olmadığından mı?

@Yasin Alemdağ, Odyssey G65B, diger 240 Hz IPS'ler kadar dusuk gecikme suresi sunmasiyla birlikte VA'nin yapisi geregi yuksek kontrasttan oturu icerik tuketimi icin daha tercih edilesi IPS'e kiyasla. Iyi VA, iyi IPS'ten daha iyi icerik tuketimi icin.

Anladım hocam. Vallahi aklımda olan bir modeldi alırsam üzülmem. Peşindeyim.

@Yasin Alemdağ hocam Amazon'dan G65b aldım ikinci el. 6 bin TL'ye denk geldi, aşırı problemli olmaz ise iade etmiycem. Kullanıma göre bilgilendirme yaparım, sizde ara ara amazona bakın bence.

Tamamdır hocam sağ olasın deneyimlerini bekliyorum.

@BerkayZ87 hocam son bir şey sorayım G65B'yi 11 civarına düşünce almak isterim ama şu an 13 civarında düşmezse Philips ile aralarında 2K'lık değecek fark var mıdır?

@Yasin Alemdağ, evet deger. Odyssey G65B 20.000 TL'ye kadar en iyi 2K monitor.
Anladım hocam. Vallahi aklımda olan bir modeldi alırsam üzülmem. Peşindeyim.

Tamamdır hocam sağ olasın deneyimlerini bekliyorum.

@BerkayZ87 hocam son bir şey sorayım G65B'yi 11 civarına düşünce almak isterim ama şu an 13 civarında düşmezse Philips ile aralarında 2K'lık değecek fark var mıdır?
Öğrenci indirimi ile 11300'e alınıyor hocam bilginiz olsun.