10.000-15.000 TL bütçe ile monitör önerisi

Bütçe
10.000-15.000 TL
Yeğenlerimin 2'si de okuyor ama her öğrenciye oluyor mu? Yoksa üniversite lise gibi ayrımı var mı?
Her öğrenci için.

18 yaşından küçükse ebeveynlerin e-devlet'inden öğrenci belgesi alacaksınız. (Uygulama içinden)
E-formda ki barkod numarası lazım diye hatırlıyorum.

Olsun hocam sıkıntı yok ya düşünmen yeter sağ olasın.

O zaman ben G65B kovalamaya koyulayım. Bir de bu öğrenci indirim muhabbetini bir araştırayım.

Tamamdır akşama hallediyorum.
Hocam monitörü dün kurdum.
2 tane ufak ölü piksel vardı fakat 6 bin liraya aldığım için sorun etmeyeceğim, bu fiyata alma şansım 2. el bile yok Genel olarak çok tatlı, özellikle kumanda ile kontorl edip tüm ayarları kumanda ile yapabilmek çok güzel. Lakin bende şu an bir sorun var. Dün kullanırken bir sıkıntı yoktu sabah kalktığımda kendini uyku moduna almıştı monitör. Monitörü tekrar açtım ve ara ara görüntü gidip gelmeye başladı, kablo ile alakalı mı? herhangi bir ayarla mı alakalı çözemedim. Umarım monitörde sorun yoktur:/ iade etmek istemiyorum.
Berkay hocama soralım yeri gelmşken böyle bir sorun yaşayan gördünüz mü? @BerkayZ87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…