Oyun cok oynamıyorum, ara sıra. Güncelleme konusunda üzmese iyi olur. En azından android 17'ye kadar yeter ve güvenlik güncelemesi de 17 sonuna kadar verilirse iyi olur.
Kamera orta düzey olabilir. Ekran OLED - AMOLED olsun.
4 yıl android, 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü var. Adaptörü sonra alacaksınız 500-700 TL.
İşlemci sorun çıkarmaz. İhtiyaçlarınıza uygun ve genel olarak o fiyata iyi bir telefon.
Oyun cok oynamıyorum, ara sıra. Güncelleme konusunda üzmese iyi olur. En azından Android 17'ye kadar yeter ve güvenlik güncelemesi de 17 sonuna kadar verilirse iyi olur.
Kamera orta düzey olabilir. Ekran OLED - AMOLED olsun.
A35 iyi güncelleme konusunda ama S21FE 2.nesil donanım olarak daha iyi. Kamera işlemci falan. Ama ne yazık ki Android 16'da güncellemesi bitiyor. A35 daha alacak. Bana sorarsanız 2 sene ya da 3 seneye değiştirecekseniz ya da güncellemeler umurunuzda değilse S21 FE. Güncellemeler önemli derseniz a35.A35'in tek artısı S21FE'ye göre güncelleme.
A35 iyi güncelleme konusunda ama S21FE 2.nesil donanım olarak daha iyi. Kamera işlemci falan. Ama ne yazık ki Android 16'da güncellemesi bitiyor. A35 daha alacak. Bana sorarsanız 2 sene ya da 3 seneye değiştirecekseniz ya da güncellemeler umurunuzda değilse S21 FE. Güncellemeler önemli derseniz a35.A35'in tek artısı S21FE'ye göre güncelleme.
Ekranı iyi, çerçeveler yok gibi. Özellikle bataryası ve verimliliği yüksek bir cihaz. 12 GB ram'i var. Buna karşılık eksileri; mono hoparlör, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, zayıf kamera paketi ve OIS olmaması sayılabilir. Ayrıca güncelleme konusunda sizi üzebilir.
Ekranı iyi, çerçeveler yok gibi. Özellikle bataryası ve verimliliği yüksek bir cihaz. 12 GB ram'i var. Buna karşılık eksileri; mono hoparlör, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, zayıf kamera paketi ve OIS olmaması sayılabilir. Ayrıca güncelleme konusunda sizi üzebilir.