Bütçe
10.000-15.000

fly

Gelişen
Oyun cok oynamıyorum, ara sıra. Güncelleme konusunda üzmese iyi olur. En azından android 17'ye kadar yeter ve güvenlik güncelemesi de 17 sonuna kadar verilirse iyi olur.

Kamera orta düzey olabilir. Ekran OLED - AMOLED olsun.

5G olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Kaç Android güncellemesi ve güvenlik guncellemsi alacak.
Kutu içi adaptör kablo yok sanırım.
İşlemci sorun cikarır mı?

4 yıl android, 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü var. Adaptörü sonra alacaksınız 500-700 TL.
İşlemci sorun çıkarmaz. İhtiyaçlarınıza uygun ve genel olarak o fiyata iyi bir telefon.

Oyun cok oynamıyorum, ara sıra. Güncelleme konusunda üzmese iyi olur. En azından Android 17'ye kadar yeter ve güvenlik güncelemesi de 17 sonuna kadar verilirse iyi olur.

Kamera orta düzey olabilir. Ekran OLED - AMOLED olsun.

5G olursa iyi olur.

A35 iyi güncelleme konusunda ama S21FE 2.nesil donanım olarak daha iyi. Kamera işlemci falan. Ama ne yazık ki Android 16'da güncellemesi bitiyor. A35 daha alacak. Bana sorarsanız 2 sene ya da 3 seneye değiştirecekseniz ya da güncellemeler umurunuzda değilse S21 FE. Güncellemeler önemli derseniz a35.A35'in tek artısı S21FE'ye göre güncelleme.

A35 iyi güncelleme konusunda ama S21FE 2.nesil donanım olarak daha iyi. Kamera işlemci falan. Ama ne yazık ki Android 16'da güncellemesi bitiyor. A35 daha alacak. Bana sorarsanız 2 sene ya da 3 seneye değiştirecekseniz ya da güncellemeler umurunuzda değilse S21 FE. Güncellemeler önemli derseniz a35.A35'in tek artısı S21FE'ye göre güncelleme.

S21 FE A35 iyi mi?
Olması S21 FE port ROM kursam düzgün çalışmayabiliyor.
Honor almam mantıklı olur mu?
X9B iyi gibi gözüküyor.

Honor 200'e çıkabilirseniz mantıklı.

Ekranı iyi, çerçeveler yok gibi. Özellikle bataryası ve verimliliği yüksek bir cihaz. 12 GB ram'i var. Buna karşılık eksileri; mono hoparlör, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, zayıf kamera paketi ve OIS olmaması sayılabilir. Ayrıca güncelleme konusunda sizi üzebilir.

Honor 200'e çıkabilirseniz mantıklı.

Ekranı iyi, çerçeveler yok gibi. Özellikle bataryası ve verimliliği yüksek bir cihaz. 12 GB ram'i var. Buna karşılık eksileri; mono hoparlör, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, zayıf kamera paketi ve OIS olmaması sayılabilir. Ayrıca güncelleme konusunda sizi üzebilir.
Biraz fazla ama özelikleri iyi gibi.
Honor 200