bananaguy
Çalışkan
Herkese merhaba, bu gün
İlk önce DLSS açtığım için olduğunu sandım fakat kapatmama rağmen bir işe yaramadı. Sonrasında tüm ayarları ultraya çektim, yine bir şey değişmedi. Belki ayarların kaydolması için çıkıp girmem gereklidir dedim, onu da denedim ve yine hala bulanık. Elimden gelen her şeyi denedim ama bu problemi bir türlü çözemedim.
Bir arkadaşım oyun
Fitgirl Repack'tan 007 First Light indirdim ve oyunu oynarken bir şey fark ettim; karakterlerin saçları veya bazı diğer şeyler bulanık gözüküyor.İlk önce DLSS açtığım için olduğunu sandım fakat kapatmama rağmen bir işe yaramadı. Sonrasında tüm ayarları ultraya çektim, yine bir şey değişmedi. Belki ayarların kaydolması için çıkıp girmem gereklidir dedim, onu da denedim ve yine hala bulanık. Elimden gelen her şeyi denedim ama bu problemi bir türlü çözemedim.
Bir arkadaşım oyun
repack olduğu için dosya boyutunun azaldığını, bu nedenle grafiklerin daha düşük olabileceğini söyledi. Böyle bir şey mümkün mü yoksa bende mi bir problem var? Ayrıca bu durum için ne yapmalıyım, ne ayar denesem olmadı? Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca görmeniz için bir fotoğrafta bırakıyorum. Karşımdaki karakterin saçına ve kıyafetine odaklanabilirseniz görürsünüz diye umuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: