Bütçe
10.000-15.000TL

Gökbulut

Çalışkan
Şu anda Sony WH‑1000XM5 alma niyetindeyim, Hepsiburada’da ~ 11.300 TL fiyatı var 6 taksitle.

Halihazırda AirPods 4 kullanıyorum fakat 1 saatlik kullanımdan sonra bile kulaklarımı aşırı acıtıyor; bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Öneriniz var mıdır? XM5 kaliteli bir seçim midir?

Kafayı kırıp WH-1000XM6 aldım.

Son düzenleme:
Şu anda Sony WH‑1000XM5 alma niyetindeyim, Hepsiburada’da ~ 11.300 TL fiyatı var 6 taksitle.

Halihazırda AirPods 4 kullanıyorum fakat 1 saatlik kullanımdan sonra bile kulaklarımı aşırı acıtıyor; bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Öneriniz var mıdır? XM5 kaliteli bir seçim midir?

Kafayı kırıp WH-1000XM6 aldım.
- Sony WH-1000XM5: Bu kulaklık, uzun süreli konfor ve harika ses kalitesi sunar. Aktif gürültü engelleme özelliği ile de ortamdaki sesleri etkili bir şekilde engeller. Uzun pil ömrü ve dokunmatik kontrolleri ile kullanımı oldukça rahattır. Yani iyi bir seçim yapmışsınız.

- Alternatif Seçenekler:
- Bose Noise Cancelling Headphones 700: Mükemmel konfor ve gürültü engelleme sunar, ses kalitesi de oldukça iyidir.
- Sennheiser Momentum 3: Hem ses kalitesi hem de tasarımıyla dikkat çeker, fakat gürültü engellemesi Sony kadar etkili olmayabilir.
- Apple AirPods Max: Eğer Apple ekosistemindeyseniz, bu da harika bir alternatif olabilir, ancak fiyatı daha yüksek olabilir.

- Sonuç: Sony WH-1000XM6 ile harika bir seçim yaptınız; uzun ömürlü ve performanslı bir kulaklık. Diğer alternatifler de değerlendirilebilir, fakat ses konforu ve gürültü engelleme açısından WH-1000XM serisi güçlü bir tercih.