Bütçe
12.000 TL

zhropen

Başarılı
Arkadaşlar, babama telefon almayı düşünüyoruz. Sosyal medyayı çok sık kullanıyor. Onun haricinde arka kamerayı nadiren kullanıyor ama kamera kalitesinin çok iyi olması önemli değil. Bu bütçede A16 ve A36 önerenleri gördüm ama A26 neden önerilmiyor onu da sormak istiyorum.

Arkadaşlar, babama telefon almayı düşünüyoruz. Sosyal medyayı çok sık kullanıyor. Onun haricinde arka kamerayı nadiren kullanıyor ama kamera kalitesinin çok iyi olması önemli değil. Bu bütçede A16 ve A36 önerenleri gördüm ama A26 neden önerilmiyor onu da sormak istiyorum.
A36 bakın. En iyisi o.

12K bütçede bu cihazları öneririm.

Eğer bütçeyi biraz yükseltirim derseniz aşağıdaki cihazlara bakabilirsiniz.

Arkadaşlar neden dislike atıyorsunuz anlamıyorum Redmi Note 13 Pro o fiyat aralığında teknik olarak en dengeli cihazlardan biri ekranda 1.5k çözünürlük 120Hz AMOLED panel 1800 nit parlaklık ve yüzde 100 dCi P3 desteği var + Dolby vision HDR falan da var. işlemci Snapdragon 7S gen 2 TSMC 4nm batarya 5100MAH 67W hızlı şarj ile 45 dakikada tamamen doluyor yani kısacası bu fiyat bandında ekran kamera işlemci ve batarya tarafında bu kadar dengeli bir cihaz bulmak zor.