Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Premium ile 17.850 lira. Kalan bütçeyle tercihe bağlı kalem alabilirsiniz.
- Makaleler
- 6
Selam. Tableti genel ders çalışma ve gündelik kullanım için alacağım. Bu fiyatlarda ne alınır acaba? Kalem olsun, klavye vs. umurumda değil.
Tab S10 FE, Honor pad 10, MatePad 11.5, Tab H10.
iPad kullanamıyorum telefonum iPhone fakat üniversitenin programı IOS'ta tam olarak çalışmıyor yoksa iPad 11 bakacaktım bende bir de kalem 5000 bandında şu anda gördüğüm kadarıyla replika veya eski nesil kalem almayı tercih etmem alacak olsaydım o yüzden antroid tabanlı arıyorum Honor pad V9 dikkatimi çekti şu an.iPad 11.
Premium ile 17.850 lira. Kalan bütçeyle tercihe bağlı kalem alabilirsiniz.
Pad 10 kalemi sorunlu H10 Casper ve rezil bir tablet incelemelere bakarak konuşursak S10FE de s9FE+ ile denk 2.elden S9 varken OLED ekran tercihinde TFT ekran çok fark yaratır mı emin olamadım şu an dediğim gibi Honor Pad V9 ve 20000'e yakın MatePad 12X var Huawei'de gbox mevzuları hala randumanlı değil sanırım 15-20 dk. sonra uygulamadan atma sorunları devam ediyor gördüğüm kadarıyla.
- Makaleler
- 6
Pad 10 kalemi sorunlu H10 Casper ve rezil bir tablet incelemelere bakarak konuşursak S10FE de s9FE+ ile denk 2.elden S9 varken OLED ekran tercihinde TFT ekran çok fark yaratır mı emin olamadım şu an dediğim gibi Honor pad V9 ve 20000'e yakın MatePad 12X var Huawei'de gbox mevzuları hala randumanlı değil sanırım 15 20 dk sonra uygulamadan atma sorunları devam ediyor gördüğüm kadarıyla.
H10 Casper olduğundan ön yargınızı anlıyorum ama rezil bir tablet demek yanlış olur. O fiyata başka bir OLED bir tablet bulmak imkansız.
2.elden Tab S9 iyi olur TFT yerine OLED alın fark hissedilir az çok.
Pad V9 da olabilir. MatePad 12X gbox gibi bir hizmet kullanmazsanız çok iyi çalışır. Bende MatePad 11.5 var uygulama atma sorunları yok.
H10 Casper olduğundan ön yargınızı anlıyorum ama rezil bir tablet demek yanlış olur. O fiyata başka bir OLED bir tablet bulmak imkansız.
2.elden Tab S9 iyi olur TFT yerine OLED alın fark hissedilir az çok.
Pad V9 da olabilir. MatePad 12X gbox gibi bir hizmet kullanmazsanız çok iyi çalışır. Bende MatePad 11.5 var uygulama atma sorunları yok.
Kendi fiyat skalasında rakiplerine nazaran sadece kağıt üstünde iyi gözüken bir tablet H10 teknoloji mağazasında biraz inceleme şansı buldum cidden o fiyat bandı için hak etmiyor Casper ve Lenovo tablet kısmında çok üst düzey fiyatlı ürünleri dışında maalesef piyasada rakipleriyle yarışamayacak düzeyde ürünler üretiyor gbox konusunda MatePad 11.5s papermatte arkadaşımda var o da sorun yaşamıyor ama 12X tarafında çok yorum gördüm uygulama atmayla ilgili.
- Makaleler
- 6
Kendi fiyat skalasında rakiplerine nazaran sadece kağıt üstünde iyi gözüken bir tablet H10 teknoloji mağazasında biraz inceleme şansı buldum cidden o fiyat bandı için hak etmiyor Casper ve Lenovo tablet kısmında çok üst düzey fiyatlı ürünleri dışında maalesef piyasada rakipleriyle yarışamayacak düzeyde ürünler üretiyor gbox konusunda MatePad 11.5s papermatte arkadaşımda var o da sorun yaşamıyor ama 12X tarafında çok yorum gördüm uygulama atmayla ilgili.
Gbox kullanılmaz zaten. Aurora Store ve MicroG kullanılmalı. Ben asla gbox kullanmadım. 12X de uygulama atma sorununu gboxta mı yaşamışlar?
Gbox kullanılmaz zaten. Aurora Store ve MicroG kullanılmalı. Ben asla gbox kullanmadım. 12X de uygulama atma sorununu gboxta mı yaşamışlar?
Genel yaşayan çok fazla arkadaşımda aynı şekil ikisinde de sorun yaşadığını söyledi
- Makaleler
- 6
Genel yaşayan çok fazla arkadaşımda aynı şekil ikisinde de sorun yaşadığını söyledi.
12X e özgü olmalı. MatePad 11.5s düşünmez misin?