Bütçe
10-20 bin TL
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Arkadaşlar 10 - 20 bin TL arasında alabileceğim, fiyatına değer tabletler önerebilir misiniz?
Üniversitede de kullanılacak muhtemelen, kalem olması önemli.

*Fiyat skalasında birkaç tane önerseniz daha iyi olur. "12'ye şu alınır, 15'e şu mantıklı, 20'ye de alınabilecek en iyi seçenek de bu." şeklinde.

Hocam Huawei Matepad 11.5 gördüm epeyce.
2025 ve 2026 modeli var, pek anlamam tabletten bunlar için ne diyebilirsiniz?
Google desteği yok denmiş mesela, ne anlama geliyor?
Samsung da öneren gördüm.
Aslında bir telefonun veya tabletin en önemli özelliği ekran kalitesidir. Mesela ben telefon değişikliği yapınca farkına vardım. Huawei tabii ki daha kalitelidir ama Casper'da oled ekran var. YouTube'dan bakabilirsin çok güzel bir ekran teknolojisi.

Kullanım amacınız bağlı şekillenir aslında arkadaşın önerdiği cihaz ekran olarak o fiyatta rakipsizdir ancak üst düzey oyun performansı vermez. Ünivesiteye yönelik olacağı için kalem deneyimi sizin için önemli bu konuda Samsung iPad ve Huawei kalem deneyimleri en iyilerdir. Ancak her cihazın kendi çapında eksisi ve artısı var. Mesela bu fiyat bandında alacağınız iPad yenileme hızı 60 ayrıca kalemi 5k, Huawei ise ambargo ne deniyle Google altyapısını 3.cü partı uygulamalarla ile kapatıyor gibi. Benim önerim önce sizin piyasa araştırması yapmanız ve seçtiğiniz cihaz özelinde konu açmanızdır. Umarım yardımı olabilmişimdir.