Hikayeli de oynuyorum hard FPS de oynuyorum. 27 inç ve 2K olmak şartıyla önerebilirsiniz? Curved de olsa çok tatlı olurdu. Bir de ben bu IPS muhabbetine falan hala anlam veremedim hangisini tavsiye edersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam hem IPS hem curved monitör neden yok acaba bilginiz var mı? Curvedlerin hepsi led. Ghosting sorunu olur diyorlar.
serhatmorgan
Uzman
Konuyu takipteyim, ben de arayıştayım.
Hocam hem IPS hem Curved monitör neden yok acaba bilginiz var mı? Curvedlerin hepsi LED. Ghosting sorunu olur diyorlar.
G65B'nın VA paneli çoğu IPS'den daha kaliteli diye biliyorum. Bence isteklerinizi yeterince karşılıyor. Hem IPS hem Curved diye zorunlu tutmaya gerek yok bence.
serhatmorgan
Uzman
Ben de o monitörü alacaktım ama VA diye vazgeçtim. Çok bir fark var mı IPS panellerden? Yoksa tekrar ona yöneleceğim.G65B'nın VA paneli çoğu IPS'den daha kaliteli diye biliyorum. Bence isteklerinizi yeterince karşılıyor. Hem IPS hem Curved diye zorunlu tutmaya gerek yok bence.
Ben de o monitörü alacaktım ama VA diye vazgeçtim. Çok bir fark var mı IPS panellerden? Yoksa tekrar ona yöneleceğim.
Yönelebilirsiniz.
nomercy
Gelişen
Hem outlet hem de 1080p.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-