Bütçe
10.000 TL

Subzero

Uzman
Merhaba,
Genellikle video düzenleme (Premiere Pro, After Effects vs.) Ve yapay zekâ ile görsel işlerde kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. 27 inç 2K çözünürlüklü bir monitör arıyorum.

Bütçem 10.000 TL, ancak fark yaratacaksa 15.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Uzun ömürlü, kaliteli ve fiyat/performans dengesi iyi bir monitör tavsiyesi alabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ikisine bakabilirsiniz.

Bu ikisine bakabilirsiniz.

Hangisi daha iyi sizce hocam hangisini öneririsiniz.

Merhabalar. MSI G274QPF QD ve Asus TUF VG27AQ3A sahibiyim. Panel ve malzeme kalitesi olarak MSI cok daha basarili bence. Fakat bendeki Quantum Dot modeli, ustte atilan monitorden farkli sanirim. Ben alali 2 sene olmus, satista da goremedim.

Eger profesyonel icerik uretimi yapiyorsan 2. el MAG274QRF-QD, G274QPF-QD veya MAG274QRF-QD E2 oneririm. Yukaridaki modeller guzel lakin bu soyledigim modeller daha yuksek Adobe RGB renk kapsamina sahip oldugu icin kullanacagin alana yonelik daha iyi secim olur.

Ben OLED tercih etmiyorum, ayrıca ikinci el ürünler de düşünmüyorum. Bu bütçe aralığında, bu koşullar altında sizce hangi modeli önerirsiniz? G65b modelini almayı düşünüyorum, sizce nasıl bir tercih olur? Uzun vadede bana sorun çıkarır mı, önerir misiniz?

G274QPF E2 olabilir, daha üst model.

Hocam G65b monitörü önerir misiniz? Daha önce birçok kişi bu modeli tavsiye ediyordu. Sizce bu bütçede hâlâ alınır mı? Uzun vadede bana sorun çıkarır mı?

@Subzero, soyledigim modellerin hicbirisi OLED degil. Neyse, 2. el istemiyormussun zaten.

G65b icerik tuketimi icin guzel lakin icerik uretimi icin tavsiye etmem, VA paneller icerik uretiminde IPS'ten geride.

Renk için mi söylüyorsunuz hocam eğer renk için söylüyorsanız renk benim için çok da önemli değil.

@Subzero, soyledigim modellerin hicbirisi OLED degil. Neyse, 2. el istemiyormussun zaten.

G65b icerik tuketimi icin guzel lakin icerik uretimi icin tavsiye etmem, VA paneller icerik uretiminde IPS'ten geride.

birde Hocam bu monitör nasıl öneriri misiniz : https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html