Bütçe
10.000 TL

Juvelius

Yetkin
Merhaba,

Çözünürlüğü 2K olan, IPS panel ve en az 165 Hz yenileme hızına sahip olan kaliteli bir monitör arayışı içindeyim. Önerilerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

@BerkayZ87, sizin ayrıca önerinizi almak isterim.

Son düzenleme:
Kanka bütcenin üstünde ama hazır parayı vermişken BenQ EX2710Q al!

Hem renk olarak güzel, hem HDR var ve ben üstüne üstünlük üzerinde bulunan 2+1 hoparlörü beğeniyorum.
Film ve hikayeli oyun oynarken sesin sağdan soldan geldiğini anlıyorsun, bass yeterli fazla değil az değil, 13-14K civarı sanırım.

Hemen düzenledim, fiyatı düşmüş.

Çök hemen, içinden güc kablosu cıkmayabiliyor. 50-100 liraya hallediyorsun elektrikciden ya da bilgisayarcıdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mithras teşekkürler öneriniz için.

@BerkayZ87 hocam, önerilen BenQ EX2710Q modeliyle ilgili yorumunuz nedir, fiyatına değer bir ürün mü sizce?
G2724D daha iyi. EX2710Q'nun kontrast orani ve SDR parlakligi berbat. HDR parlakligi iyi ancak Edge LED arka aydinlatmali bir model oldugu icin HDR performansi basarisiz. Iyi bir HDR deneyimi icin en az Direct LED arka aydinlatmaya ihtiyac duyulur.

G2724D daha iyi. EX2710Q'nun kontrast orani ve SDR parlakligi berbat. HDR parlakligi iyi ancak Edge LED arka aydinlatmali bir model oldugu icin HDR performansi basarisiz. Iyi bir HDR deneyimi icin en az Direct LED arka aydinlatmaya ihtiyac duyulur.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz modeli alacağım. Geldiği zaman düşüncelerimi paylaşırım veya ileriki zamanlarda incelemesini yapıp paylaşırım.