WesajReiss
Çalışkan
İdareten bir telefon almam gerek. Güncelleme desteği benim için önemli değil 10.000 TL altında iş görecek telefon önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
İdareten bir telefon almam gerek. Güncelleme desteği benim için önemli değil 10.000 TL altında iş görecek telefon önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
Gayet de G99'lu birkaç eski cihaz alınabiliyorken A07 almak mantıksız.Biraz daha verip cmf Phone 1 almanızı öneririm. Bu fiyatlarda idare edecek telefonlar zor.
Eğer 10knın üstüne çıkamam derseniz Samsung a1X, a0X bakın.
Bu F/P gözüküyor bu bütçeye:
![]()
Infinix Note 30 (256 GB)
Infinix Note 30 X6833B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gayet de G99'lu birkaç eski cihaz alınabiliyorken A07 almak mantıksız.
Transsion'ın bir F/P modeli bu (10.000 TL altına). Piyasada, bu paraya (10.000 TL altı) anca bunun gibi cihazlar var.
Transsion'ın bir F/P modeli bu (10.000 TL altına). Piyasada, bu paraya (10.000 TL altı) anca bunun gibi cihazlar var.
F/P ise edilir. Artık daha kaliteli ve dünyanın en hafif laptobu onlara ait mesela.Transsion bir cihaz hiçbir bütçede tercih edilmez.
Samsung, cmf, Realme, Redmi gibi markalar daha mantıklı.
F/P ise edilir. Artık daha kaliteli ve dünyanın en hafif laptopu onlara ait mesela.
Samsung hoparlörlü (JBL yani), DTS'li, 45W şarj vs. gibi iyi yönleri var. Daha F/P bir şey varsa gözden kaçırmış olabilirim. Öyleyse hangi model ya da modeller olduğunu paylaşırsanız sevinirim.F/P da değil ki. G99 çipli binbir türlü cihaz var zaten.
Zaten konumuz laptop değil telefon.