Bütçe
10.000 TL

rtx2060

Becerikli
200 Hz ve üzeri, 1080p ve 24 inç IPS panel olsun.
FPS ve hikaye oyun odaklı olacak.
Bütçe 10K, belki esneme payı olabilir.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu fiyatlara bir sürü alternatif bulabilirsiniz ama 10k gibi bir bütçe ile 1080p monitör almanızı tercih etmem, çok rahat F/P 2K monitörler bulabilirsiniz. Sadece FPS oynamıyorsanız ayda bir oyun bile olsa hikaye odaklı oyunlar oynuyorsanız 2K klavye tercih etmenizi öneririm.

Bu fiyatlara bir sürü alternatif bulabilirsiniz ama 10k gibi bir bütçe ile 1080p monitör almanızı tercih etmem, çok rahat F/P 2K monitörler bulabilirsiniz. Sadece FPS oynamıyorsanız ayda bir oyun bile olsa hikaye odaklı oyunlar oynuyorsanız 2K klavye tercih etmenizi öneririm.
Anlıyorum ama ben 2K istemiyorum. Çünkü 24 inç üstünü sevmiyorum ve 1080p FPS için en ideal monitör. Bana verebileceğiniz hem paneli iyi hem de hızlı tepkime süresi olan bu fiyat içindeki en alınabilir ürün hangisi?

IPS olarak Odyssey G4, VA olarak 25G3ZM.

AOC ve MSI'ın 300 ve 310 Hz monitörleri çıkmış, onların incelemesine bakayım, mesajı güncelleyeceğim.

Ürünlerin de linkini koyayım.

AOC ve MSI'ın 300 ve 310 Hz monitörleri çıkmış, onların incelemesine bakayım, mesajı güncelleyeceğim.

Benimde kafamda olan monitörleri atmışsınız incelemelerinizi bekliyorum.

Monitörlerin incelemesine baktınız mı acaba?

Son düzenleme: