10.000 TL bütçe ile Gaming boş kasa önerisi

Bütçe
10.000 TL

Semih0

Çalışkan
10.000 TL bütçem var, bütün sistemi topladım sadece kasa kaldı. Bir tek ekran kartı için 5000 serisini bekliyorum, depolama birimim halihazırda elimde var.

• i9 14900 KF

• ASUS Prime Z790

• G.Skill Trident Z5 2x16 6200 MHz RAM
1000W üzeri bir Power Supply daha seçmedim.

DeepCool LT720

Topladığım sistem özellikleri bunlar, bunlara uygun sıkıntı çekmeyeceğim bütçeme uygun boş kasa önerisi istiyorum. Sistemimde şu parçalar daha iyi diyip önerebileceğiniz şeyler varsa söyleyebilirsiniz fikirlere açığım gözümden kaçmış daha iyi bir parça olabilir

Son düzenleme:
FSP CUT593P yeni çıktı fırından. 850w/1000w Hydro G PRO ile birlikte satılan versiyonlar da var. Müşterime 3 tane topladım bile. Güzel kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP CUT593P yeni çıktı fırından. 850w/1000w Hydro G PRO ile birlikte satılan versiyonlar da var. Müşterime 3 tane topladım bile. Güzel kasa.

Boyutlar açısından sıkıntı yaşamam değil mi? Bir de Power Supply ile birlikte olanın linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Link vereyim ama hem fiyatları kendiniz araştırın hem de beyazı da var ona da bakarsınız. Şu an yeni çıktığı için stoklara yeni yeni giriyordur farklı yerlerde. FSP CUT593P 1000W Temperli Cam ARGB
Ben araştırdım da kafam çok karıştı bu kasalar hakkında direk bütçeme uygun en iyisini almak istiyorum

Ben küçük olanını kullanıyorum bu modelin. İçi ferah, görünüş olarak da şık. Malzeme kalitesi de iyi diyebilirim.
Bu önerdiğiniz kasanın içinde hali hazırda fan var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…