Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 - 10.000 TL
Ek olarak rehberime bakarak model seçebilirsiniz:Arkadaşlar, akvaryum kasaya geçmek istiyorum ama bir türlü hangi marka ve modele geçeceğime karar veremedim. Bu konuda fazla bilgim olmadığı için size sormak istiyorum; marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
Herkese iyi Sosyaller,
Bugün, 2.000-10.000 TL arasında alınabilecek kasaları rehber yaptım. Listede fazla kafa karışıklılığı yapmamak adına fazla model yapmadım. İyi okumalar.
165 mm hava soğutma desteği
280 mm üst, 360 mm ön kısım AiO desteği
Bugün, 2.000-10.000 TL arasında alınabilecek kasaları rehber yaptım. Listede fazla kafa karışıklılığı yapmamak adına fazla model yapmadım. İyi okumalar.
3.500-10.000 TL arası PSU'lu kasalar
FSP CMT218 RGB 650W
Malzeme kalitesi ve kablolama olarak günü kurtarmalık bir kasa. PSU olarak FSP H3 650W modeli kullanılmakta. Giriş seviyede kabul edilebilir bir PSU, fakat ses olarak memnun etmez. Zira kullanılan fan pek uzun ömürlü değil.165 mm hava soğutma desteği
280 mm üst, 360 mm ön kısım AiO desteği
FSP CMT318 850W
CMT218 ile...Shadoww
Becerikli
Teacher80
Uzman
Kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim:
Malzeme sağlamlığı, işçilik kalitesi, toz filtrelerinin olması gibi birçok açıdan çok iyi bir kasa. Amerka üretimi, bu sebeple yan panel vs. bile tank gibi sağlam ve esnemesiz. Kasamın videosunu çekmiştim:
Bu fiyata kalite olarak hiçbir akvaryum kasa denk değil.
Malzeme sağlamlığı, işçilik kalitesi, toz filtrelerinin olması gibi birçok açıdan çok iyi bir kasa. Amerka üretimi, bu sebeple yan panel vs. bile tank gibi sağlam ve esnemesiz. Kasamın videosunu çekmiştim:
Bu fiyata kalite olarak hiçbir akvaryum kasa denk değil.