Bütçe
5.000-6.000 TL
Usta fan var zaten ASUS TR120 fanlar mini kasa olmasın RTX 4070 Ti super içinde güzel duraun istiyorum şu an kuvettli ihtimal H6 diğerlerini değerlendireceğim.

Bu H6 alt kısmına fan takılıyor galiba 14 cm değil mi?

H6 için de intake 45 derece olduğu için koyacağın yerin açık olması lazım, ona dikkat et. Bir de eksi yazacak olursak ön fanları 45 derece olduğu için gözükmez ya diye düşünüp reverse fan takmamışlar, halbuki bayağı gözüküyor. Reverse olsa tadından yenmezdi. Ha bir de GPU ve üst radyatör destekleri daha iyi olabilirdi. Fanları A32 Plus ile gelenlerden daha iyi ancak yine ortalama.

Şimdi şöyle, bende hâlihazırda fan var, 3 tane ASUS TR120 reverse fan, 1 adet de yine aynı fan ama reverse değil. Şimdi benim kasa klasik kasa olduğu için ve fanları mecbur öne taktım, bu sefer çok çirkin görünüyor. Bu nedenle kasa değiştireceğim. Yani fanlı fansız olması önemli değil, önemli olan kasa ASUS A32 mi büyük H6 mı ve alt kısma ASUS'un ve H6'nın 14 cm fan mı takılıyor yoksa 12 mi?

Son düzenleme:
Evet, 2 tane 14 giriyor.

Şimdi şöyle, bende hâlihazırda fan var, 3 tane ASUS TR120 reverse fan, 1 adet de yine aynı fan ama reverse değil. Şimdi benim kasa klasik kasa olduğu için ve fanları mecbur öne taktım, bu sefer çok çirkin görünüyor. Bu nedenle kasa değiştireceğim. Yani fanlı fansız olması önemli değil, önemli olan kasa ASUS A32 mi büyük H6 mı ve alt kısma ASUS'un ve H6'nın 14 cm fan mı takılıyor yoksa 12 mi?
Kasayı alıp elindeki fanları içine mi koyacaksın?

Eğer ki durum bu ise Phanteks NV5 MK2 al. Evet fansız geliyor o bir eksi, ama konudaki başka hiçbir kasa kalite seviyesinde rakibi değil NV5'in. İç hacim ve destekte de rakip değiller, 440mm GPU desteği var en basitinden. 3 yan TR120 intake, 1 arka egzoz yaparsın.

Son düzenleme:
Evet, 2 tane 14 giriyor.

Eğer ki durum bu ise Phanteks NV5 MK2 al. Evet fansız geliyor o bir eksi ama konudaki başka hiçbir kasa kalite seviyesinde rakibi değil NV5'in. İç hacim ve destekte de rakip değiller, 440mm GPU desteği var en basitinden. 3 yan TR120 intake, 1 arka egzoz yaparsın.

Hocam 2 kasa belirledim biri ASUS diğeri ise H6 Flow bunların bunların arasında hangi kriterlere bakarak seçmeliyim.