Bütçe
5.000 TL

Medssinci

Çalışkan
Merhaba, yeni bir kasa almayı düşünüyorum ama akvaryum kasalar hakkında çok bilgim yok. Fanlara ayrıca para vermek istemediğim için 7 fanlı bir kasa istiyorum. akvaryum kasa istiyorum çünkü görünüşleri çok hoşuma gidiyor. Ayrıca sistemim çoğunlukla beyaz olduğu için beyaz bir kasa arıyorum. Fiyat bandım yaklaşık 4.500–5.000 TL. Önerileriniz nedir?

Merhaba, yeni bir kasa almayı düşünüyorum ama akvaryum kasalar hakkında çok bilgim yok. Fanlara ayrıca para vermek istemediğim için 7 fanlı bir kasa istiyorum. akvaryum kasa istiyorum çünkü görünüşleri çok hoşuma gidiyor. Ayrıca sistemim çoğunlukla beyaz olduğu için beyaz bir kasa arıyorum. Fiyat bandım yaklaşık 4.500–5.000 TL. Önerileriniz nedir?

4 fanla gelen bir kasa 7 fanla gelen isterseniz zoko king önerebilirim.

Gelen fanların kalitesi iyi değil gibi. Benim tercihim P500C olurdu.

Kasa çok güzel görünüyor evet ama siyah sistemim beyaz olduğu için beyaz almayı düşünüyorum.

Fanlar dandik duruyor. 7 fan isterseniz zoko king bakın. Biraz daha kaliteli fan isterseniz Lian Li Vector bakın.

İllaki Lian Li fan almanıza gerek yok. Thermalright, Arctic ve AsiaHorse gibi üreticiler de mevcut.
@Alessandro Del Piero'nun attıkları iyi. Ve evet, Zoko'nun fanları pek iyi değil.

Hocamın dediği gibi thermalrightın bu beyaz fanı 430 TL.