Merhaba, yeni bir kasa almayı düşünüyorum ama akvaryum kasalar hakkında çok bilgim yok. Fanlara ayrıca para vermek istemediğim için 7 fanlı bir kasa istiyorum. akvaryum kasa istiyorum çünkü görünüşleri çok hoşuma gidiyor. Ayrıca sistemim çoğunlukla beyaz olduğu için beyaz bir kasa arıyorum. Fiyat bandım yaklaşık 4.500–5.000 TL. Önerileriniz nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Alessandro Del Piero
Başarılı
Merhaba, yeni bir kasa almayı düşünüyorum ama akvaryum kasalar hakkında çok bilgim yok. Fanlara ayrıca para vermek istemediğim için 7 fanlı bir kasa istiyorum. akvaryum kasa istiyorum çünkü görünüşleri çok hoşuma gidiyor. Ayrıca sistemim çoğunlukla beyaz olduğu için beyaz bir kasa arıyorum. Fiyat bandım yaklaşık 4.500–5.000 TL. Önerileriniz nedir?
4 fanla gelen bir kasa 7 fanla gelen isterseniz zoko king önerebilirim.
Gelen fanların kalitesi iyi değil gibi. Benim tercihim P500C olurdu.
4 fanla gelen bir kasa 7 fanla gelen isterseniz zoko king önerebilirim.
Gelen fanların kalitesi iyi değil gibi. Benim tercihim P500C olurdu.
Kasa çok güzel görünüyor evet ama siyah sistemim beyaz olduğu için beyaz almayı düşünüyorum.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Kasa çok güzel görünüyor evet ama siyah sistemim beyaz olduğu için beyaz almayı düşünüyorum.
Vector V100r ın beyazına bakabilirsiniz. Sinerjiden bakın.
Güzel gözüküyor fakat bu kasaya 7 fan sığdıramam gibi gözüküyor ayrıca 3 tane daha Lian Li fan alacak bütçem yok maalesef.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Güzel gözüküyor fakat bu kasaya 7 fan sığdıramam gibi gözüküyor ayrıca 3 tane daha Lian Li fan alacak bütçem yok maalesef.
Dediğim gibi 7 fanla gelen bu bütçede sadece Zoko king.
bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?Dediğim gibi 7 fanla gelen bu bütçede sadece Zoko king.
İllaki Lian Li fan almanıza gerek yok. Thermalright, Arctic ve AsiaHorse gibi üreticiler de mevcut.
@Alessandro Del Piero'nun attıkları iyi. Ve evet, Zoko'nun fanları pek iyi değil.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Fanlar dandik duruyor. 7 fan isterseniz zoko king bakın. Biraz daha kaliteli fan isterseniz Lian Li Vector bakın.
İllaki Lian Li fan almanıza gerek yok. Thermalright, Arctic ve AsiaHorse gibi üreticiler de mevcut.
@Alessandro Del Piero'nun attıkları iyi. Ve evet, Zoko'nun fanları pek iyi değil.
Hocamın dediği gibi thermalrightın bu beyaz fanı 430 TL.
İllaki Lian Li fan almanıza gerek yok. Thermalright, Arctic ve asiahorse gibi üreticiler de mevcut.
Kasanın alt tarafının öyle olması pek hoşuma gitmedi sponsorluk olduğu için 7 tane RGB fan sığdırmam lazım görünüş açısından da çok güzel durur.