Bütçe
3.000-5.000 TL
Seni ne zaman görsem bir şey satın alıyorsun Ethem Efe,🤣 Lian Li almanı öneriyorum; kasaları çok çok kaliteli.
Çoğu sadece fikir konusu ya :D Ben de isterdim, konusunu açtığım her şeyi almak.

Bunu alacağım ama, kasaya ihtiyacım var. Lian Li'nin bu modeli iyi midir?

Esenlikler,

3.000-5.000 TL bandında yeni bir kasa bakıyorum. Güncel olarak GameBooster GB-F3105B (Mesh, RGB) kullanıyorum. Tüm bozuldu veya düzgün çalışmıyor.

Çift fanlı 4060 TI kullanıyorum. Mümkünse bu siteden bakarsanız mutlu olurum. Hava akışı iyi olan bir kasa istiyorum. Aklımda şu an bu iki model var, fikirlerinizi bekliyorum.

@michaelscofield

MSI'yı almak çok mantıksız, hani illa biri alınacaksa Lian Li derim.
Ancak @BerkayZ87'ye kstıldığımı da belirteyim, 2. el bi' idarelik kasa almak daha mantıklı. Veyahut uzay montaj kullanmak.

MSI'yı almak çok mantıksız, hani illa biri alınacaksa Lian Li derim.
Ancak @BerkayZ87'ye kstıldığımı da belirteyim, 2. el bi' idarelik kasa almak daha mantıklı. Veyahut uzay montaj kullanmak.
Portlar bozuk, acelesi yok aslında ama rahatsız ediyor.

İleriye dönük alınmaz mı Lian Li? Uzay montaj yapmak istemiyorum açıkçası.

Yani, mATX olması "bana göre" bir eksi. mATX anakartlar size yetiyorsa gelecek için pek endişelenmenize gerek yok bence.
mATX'in ne olduğu konusunda çok bir bilgim yok açıkçası :D Güncel kasamdan daha iyi bir şey alsam yeridir, port mevzusu can sıkıyor çünkü.
Dediğim gibi Türkiye'ye gelmeme daha var, gelsem bile getirmek problem çıkarabilir. Eğer attığım kasalardan başka bir öneriniz varsa onu da bulmaya çalışırım buralarda; bulamazsam Lian Li alınabilir mi?

mATX'in ne olduğu konusunda çok bir bilgim yok açıkçası :D Güncel kasamdan daha iyi bir şey alsam yeridir, port mevzusu can sıkıyor çünkü.
Dediğim gibi Türkiye'ye gelmeme daha var, gelsem bile getirmek problem çıkarabilir. Eğer attığım kasalardan başka bir öneriniz varsa onu da bulmaya çalışırım buralarda; bulamazsam Lian Li alınabilir mi?

Screenshot_20260814_021332_Google.webp

Yani bir liste çıkarırsam:
Corsair 480T
Bitfenix Grafi
Vento VG3400S
Aerocool P500C
Aerocool D502A
1St Player GM7 BTF
MSI MAG Forge 340R
MSI MAG Forge 320R
NZXT H5 Flow 2024
MSI MAG Pano 130R
Vento VG4200S
FSP CMT318

Lian Li alınır mı kısmına gelirsek; nasıl desem, mATX anakartlar "Bana yetiyor." diyorsanız evet alınır. Veya daha basit olursak; hoşunuza gittiyse evet.