Ethem Efe 78
Üstün
Çoğu sadece fikir konusu yaSeni ne zaman görsem bir şey satın alıyorsun Ethem Efe,Lian Li almanı öneriyorum; kasaları çok çok kaliteli.
Bunu alacağım ama, kasaya ihtiyacım var. Lian Li'nin bu modeli iyi midir?
Çoğu sadece fikir konusu yaSeni ne zaman görsem bir şey satın alıyorsun Ethem Efe,Lian Li almanı öneriyorum; kasaları çok çok kaliteli.
Alınır hocam, Lian Li kaliteli kasalar üretiyor. MSI da güzel ama almışken Lian Li alırdım herhalde.Çoğu sadece fikir konusu yaBen de isterdim, konusunu açtığım her şeyi almak.
Bunu alacağım ama, kasaya ihtiyacım var. Lian Li'nin bu modeli iyi midir?
Esenlikler,
3.000-5.000 TL bandında yeni bir kasa bakıyorum. Güncel olarak GameBooster GB-F3105B (Mesh, RGB) kullanıyorum. Tüm bozuldu veya düzgün çalışmıyor.
Çift fanlı 4060 TI kullanıyorum. Mümkünse bu siteden bakarsanız mutlu olurum. Hava akışı iyi olan bir kasa istiyorum. Aklımda şu an bu iki model var, fikirlerinizi bekliyorum.
Kasa | Digikey Computer
{kategori_adi } ile diğer tüm Bilgisayar Ürünleri, Laptop Çeşitleri, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!www.digikeycomputer.com
![]()
Kasa Msi Mag Forge M100A Gamıng Kasa
Kasa Msi Mag Forge M100A Gamıng Kasa ile diğer tüm Bigisayar, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!www.digikeycomputer.com
![]()
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower (G99.V100RMIX.00)
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower (G99.V100RMIX.00) ile diğer tüm Bigisayar, Donanım ve Teknoloji Ürünleri en uygun fiyatlarla Digikey Computer'da!www.digikeycomputer.com
@michaelscofield
Portlar bozuk, acelesi yok aslında ama rahatsız ediyor.MSI'yı almak çok mantıksız, hani illa biri alınacaksa Lian Li derim.
Ancak @BerkayZ87'ye kstıldığımı da belirteyim, 2. el bi' idarelik kasa almak daha mantıklı. Veyahut uzay montaj kullanmak.
İleriye dönük alınmaz mı Lian Li? Uzay montaj yapmak istemiyorum açıkçası.
mATX'in ne olduğu konusunda çok bir bilgim yok açıkçasıYani, mATX olması "bana göre" bir eksi. mATX anakartlar size yetiyorsa gelecek için pek endişelenmenize gerek yok bence.
mATX'in ne olduğu konusunda çok bir bilgim yok açıkçasıGüncel kasamdan daha iyi bir şey alsam yeridir, port mevzusu can sıkıyor çünkü.
Dediğim gibi Türkiye'ye gelmeme daha var, gelsem bile getirmek problem çıkarabilir. Eğer attığım kasalardan başka bir öneriniz varsa onu da bulmaya çalışırım buralarda; bulamazsam Lian Li alınabilir mi?