Bütçe
10.000 TL
Makaleler
5
Arkadaşlar selam,

E-SIM destekli telefon arıyorum. Bütçe 10 bin TL. Mi 13T düşünüyorum ikinci elde daha iyisini bulamam sanırsam. Önerilerinizi bekliyorum. Marka Xiaomi öncelik bilginize.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yani gidip ilan versek bile yüz yüze mi Param Güvende ile mi alacaksın bilmiyorum. Mi 13T bulduysan bence al.

Wi-Fi+Bluetooth açmıyormuş ama mi 13 Pro
En ucuz bulabildiğim 13t.
Onun dısında mi 12t/mi 12 bulabilirsin belki.
Hocam 12 serisinde E-SIM yok. 12 bine Mi 13T buldum İzmir'de. Pazarlık ile 11'e bırakıyormuş. Yurtdışı telefon ile E-SIM sorun olur mu sizce :)?

Hocam 12 serisinde e-SIM yok. 12 bine Mi 13T buldum İzmir'de. Pazarlık ile 11'e bırakıyormuş. Yurt dışı telefon ile e-SIM sorun olur mu sizce :)?

Bilmiyorum o kadarını. İzmir de yaşıyorsanız Çankaya'ya uğrayın. Oradaki çarşıda zibilyon tane telefoncu var. Bence oralardan fiyat alın, olmazsa sarı siteye bakarsınız.

Bilmiyorum o kadarını. İzmir de yaşıyorsanız Çankaya'ya uğrayın. Oradaki çarşıda zibilyon tane telefoncu var. Bence oralardan fiyat alın, olmazsa sarı siteye bakarsınız.
Çankaya'daki insanlarla çevremdeki insanların vukuatları var. :D O yüzden pek güvenesim gelmiyor ancak fiyat almak için gezeceğim.

Çankaya'daki insanlarla çevremdeki insanların vukuatları var. :D o yüzden pek güvenesim gelmiyor ancak fiyat almak için gezeceğim.

Fiyat alın, onlardan bilgi (server kayıt yapılmıs telefonda e SIM kullanılıyor mu soruları sorun mesela) yani illa oraya gitmenize gerek yok, sadece yer önerdim.

Fiyat alın, onlardan bilgi (server kayıt yapılmıs telefonda e SIM kullanılıyor mu soruları sorun mesela) yani illa oraya gitmenize gerek yok, sadece yer önerdim.
Hocam inanın çoğusu bilmiyor. Konu dışına çıkacak ama geçen faremi tamir ettirmeye gittim. Benim faremde kullanılan lehim yerleri normal switchlerden tamamen farklı. Bana herhangi bir switch gösterip bunu takacağız dediler. Bunun gibi vukuatları bende yaşadım ama aklımda değil maalesef.