Bütçe
10.000 TL
Başlıkta da belirttiğim üzer maksimum 10k bütçem var. Tablet çizim, gündelik kullanım ve ders çalışma maksatlı, yani PDF üzerinden çalışılacak. Bu yüzden de bir kaleme ihtiyacım olacak. Önerilerinizi buna göre yaparsanız iyi olur.

Onun dışında Tab A9 Plus'a kafam takıldı. Ekran olarak çok iyi olmadığı söyleniyor ve kalem olarak da Samsung'un kendi kalemiyle uyumlu olmadığını gördüm yanlış görmediysem. Bunu üzerinde tabletler konusunda pek bir bilgim olmadığı için sizlere bir danışayım dedim. (Tableti ben almayacağım, arkadaşıma alacağız.)

Başlıkta da belirttiğim üzer maksimum 10k bütçem var. Tablet çizim, gündelik kullanım ve ders çalışma maksatlı, yani PDF üzerinden çalışılacak. Bu yüzden de bir kaleme ihtiyacım olacak. Önerilerinizi buna göre yaparsanız iyi olur.

Onun dışında Tab A9 Plus'a kafam takıldı. Ekran olarak çok iyi olmadığı söyleniyor ve kalem olarak da Samsung'un kendi kalemiyle uyumlu olmadığını gördüm yanlış görmediysem. Bunu üzerinde tabletler konusunda pek bir bilgim olmadığı için sizlere bir danışayım dedim. (tableti ben almayacağım, arkadaşıma alacağız.)

Eğer kaleme para çıkarsa MatePad 11.5 2025.
Çıkmıyoraa MatePad 11.5 2024/2023
(2025 modelinde m pencil 3,2024/2023 versiyonunda m pencil package alman lazım.

Zaten m pencil 3 = m pencil package.
Yani package denilen şey 2023/2024 versiyonunda manyetik olmadığından yanına manyetikli şarj aleti konuluyor o kadar. Kalemler aynı.

Peki 2023 model için package yi almadan düz kalemi alsak kullanılmıyor mu? Yani şarj etmek için illa manyetik aparata ihtiyaç mı var.