Bütçe
10.000 TL

gwesjrmss

Başarılı
Yer
Edirne
Merhaba. Arkadaşım için koltuk arayışına düştük. Kendisi 1.80 boyunda, 95 kilo civarında ve evden çalışıyor. Gün boyu kullanıma uygun, mümkünse 3–6 ay vade farksız taksit ile satış imkanı sunan koltuk önerisi istiyoruz. İlla oyuncu koltuğu olmasına gerek yok; şartları karşılayacak konforlu bir koltuk da olabilir, IKEA Marcus gibi.

Merhaba. Arkadaşım için koltuk arayışına düştük. Kendisi 1.80 boyunda, 95 kilo civarında ve evden çalışıyor. Gün boyu kullanıma uygun, mümkünse 3–6 ay vade farksız taksit ile satış imkanı sunan koltuk önerisi istiyoruz. İlla oyuncu koltuğu olmasına gerek yok; şartları karşılayacak konforlu bir koltuk da olabilir, IKEA marcus gibi.

Hawk Fab veya Future serilerini inceleyebilirsiniz.
Bende Fab C3 var, kumaş olduğu için terletme de yapmaz deri gibi soyulması da olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam üstüne geldiniz zira daha dün sipariş vermiştik. İş arkadaşım ile 2 adet satın aldık. Hatırı sayılır bir araştırma sonrasında bütçemize uygun olduğunu düşündük. Boyun ve bel kısmında masaj özelliği var (Boyun için extra 500 TL ödedik).

Hocam böyle bir şeyin varlığından daha erken haberimiz olmalıydı. LORT detayı çok hoş durmuş. Ben de Seduna Thunder Pro kullanıyorum, sadece kafa kısmı iyi değil. Ekstra kafa başlığı alıp taktım, iş görüyor. Arkadaş için bütçe altı ama değerlendirebilir. Gaming koltuklar oda çok büyük değilse ortamı iyice kapatabiliyor. Alırken buna da dikkat etmeli.

Tam üstüne geldiniz zira daha dün sipariş vermiştik. İş arkadaşım ile 2 adet satın aldık. Hatırı sayılır bir araştırma sonrasında bütçemize uygun olduğunu düşündük. Boyun ve bel kısmında masaj özelliği var (Boyun için extra 500 TL ödedik).

Andromeda modelini ben de beğeniyorum fakat Axess için vade farksız taksit yapmadıklarını söylediler.
Hawk Fab veya Future serilerini inceleyebilirsiniz.
Bende Fab C3 var, kumaş olduğu için terletme de yapmaz deri gibi soyulması da olmaz.
Kendim Hawk Fab V5 kullanıyorum pek memnun değilim o yüzden önermiyorum kendisine.