25457
Uzman
Vantiva EGA225CTRN3.Sana verilen cihazın modeli nedir? Altında ya da arkasında yazar. O modeli tam olarak buraya yaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vantiva EGA225CTRN3.Sana verilen cihazın modeli nedir? Altında ya da arkasında yazar. O modeli tam olarak buraya yaz.
Sana verilen modem değil, o bir Router. Fiber hatta modem kullanmak demek dizel arabaya benzin koymak gibi.Bana sadece modem verdiler aklım karıstı. Sadece router ile modem olmadan kullanabilirim değil mi?
O zaman benim kablosuz bağlantıda yaşadığım çekmeme ve donma sorunları Vantiva'dan dolayı kaynaklanıyor, yerine yeni bir router alırsam tüm evde çekecek ve donma olmayacak. Çünkü 8 yıllık ASUS dsl_ac51 bile evin içinde çok rahat çekiyordu.
Başka bir cihaz almayacaksam bütçeyi biraz düşebilir miyiz? Tüm evde çeksin ve uzun süre götürsün yeterli benim için ayrıca kaliteli olsun, sararma falan yapmasın.
Hocam o işlerden çok anlamam ve uğraşacak vaktim yok, bana sorun çıkartmayacak ve evin içerisinde tüm mobil cihazlarda kablosuz olarak bağlantı sorunu yaratmayacak bir cihaz yeterli olur. Ayrıca uzun süre götürmesi lazım. ASUS modemler nasıl? Bütçe tek cihaz alınacaksa en fazla 7000 TL.Bana soracak olursan o eve Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup kullanman çok daha iyi olacaktır. OpenWrt'nin o cihaza kurulumu çok kolay, 10dk sürmez.
Hocam o işlerden çok anlamam ve uğraşacak vaktim yok, bana sorun çıkartmayacak ve evin içerisinde tüm mobil cihazlarda kablosuz olarak bağlantı sorunu yaratmayacak bir cihaz yeterli olur. Ayrıca uzun süre götürmesi lazım. ASUS modemler nasıl? Bütçe tek cihaz alınacaksa en fazla 7.000 TL.
Keenetic güzelse ve çekiyorsa alırım, 8-9 yıllık ASUS modemim var hala çalışıyor o yüzden ASUS aklıma geldi sordum. Ek olarak sinyal artırıcı gibi ürünlere gerek var mı?ASUS'lar aşırı pahalı onun yerine bunu alabilirsin.
Keenetic güzelse ve çekiyorsa alırım, 8-9 yıllık ASUS modemim var hala çalışıyor o yüzden ASUS aklıma geldi sordum. Ek olarak sinyal artırıcı gibi ürünlere gerek var mı?
Mağazadan alabileceğim bir ürün önerir misiniz? Fiyatı 1000-2000 artırabilirim. Attığınız Keenetic mağazada satılmıyor.