O zaman benim kablosuz bağlantıda yaşadığım çekmeme ve donma sorunları Vantiva'dan dolayı kaynaklanıyor, yerine yeni bir router alırsam tüm evde çekecek ve donma olmayacak. Çünkü 8 yıllık ASUS DSL_AC51 bile evin içinde çok rahat çekiyordu.

Başka bir cihaz almayacaksam bütçeyi biraz düşebilir miyiz? Tüm evde çeksin ve uzun süre götürsün yeterli benim için ayrıca kaliteli olsun, sararma falan yapmasın.

O zaman benim kablosuz bağlantıda yaşadığım çekmeme ve donma sorunları Vantiva'dan dolayı kaynaklanıyor, yerine yeni bir router alırsam tüm evde çekecek ve donma olmayacak. Çünkü 8 yıllık ASUS dsl_ac51 bile evin içinde çok rahat çekiyordu.

Başka bir cihaz almayacaksam bütçeyi biraz düşebilir miyiz? Tüm evde çeksin ve uzun süre götürsün yeterli benim için ayrıca kaliteli olsun, sararma falan yapmasın.

Bana soracak olursan o eve Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup kullanman çok daha iyi olacaktır. OpenWrt'nin o cihaza kurulumu çok kolay, 10dk sürmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana soracak olursan o eve Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup kullanman çok daha iyi olacaktır. OpenWrt'nin o cihaza kurulumu çok kolay, 10dk sürmez.
Hocam o işlerden çok anlamam ve uğraşacak vaktim yok, bana sorun çıkartmayacak ve evin içerisinde tüm mobil cihazlarda kablosuz olarak bağlantı sorunu yaratmayacak bir cihaz yeterli olur. Ayrıca uzun süre götürmesi lazım. ASUS modemler nasıl? Bütçe tek cihaz alınacaksa en fazla 7000 TL.

Hocam o işlerden çok anlamam ve uğraşacak vaktim yok, bana sorun çıkartmayacak ve evin içerisinde tüm mobil cihazlarda kablosuz olarak bağlantı sorunu yaratmayacak bir cihaz yeterli olur. Ayrıca uzun süre götürmesi lazım. ASUS modemler nasıl? Bütçe tek cihaz alınacaksa en fazla 7.000 TL.

ASUS'lar aşırı pahalı onun yerine bunu alabilirsin.