Rygedik

Uzman
2k 27" IPS Panel monitör arıyorum. ASUS, MSI gibi markalar ortalama 8-10K. Twisted MİNS adlı markaya denk geldim, kıyasla daha uygun monitörleri var. Marka nasıldır önerir misiniz? Maksimum 10K fiyatta önereceğiniz monitör ne olur? (Oyun için)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rakipsiz bir monitör. VA panel olduğuna bakmayın kaliteli VA hem renkleri IPS'e gore daha iyi hem de ghosting sorunu yok. Bu bütçede rakipsiz.

Rakipsiz bir monitör. VA panel olduğuna bakmayın kaliteli VA hem renkleri IPS'e gore daha iyi hem de ghosting sorunu yok. Bu bütçede rakipsiz.
VA'nın renk doğrulu nasıl IPS'den daha iyi olabiliyor acaba?

2k 27" IPS Panel monitör arıyorum. ASUS, MSI gibi markalar ortalama 8-10K. Twisted MİNS adlı markaya denk geldim, kıyasla daha uygun monitörleri var. Marka nasıldır önerir misiniz? Maksimum 10K fiyatta önereceğiniz monitör ne olur? (Oyun için)
Merhaba, sistem özelliklerinizi paylaşabilir misiniz?

Eğer Valorant ya da CS gibi yüksek FPS gerektiren rekabetçi FPS oyunlarını oynamıyorsanız ve elinizdeki ekran kartı da bu tür oyunlar dışında 2K çözünürlükte 240 FPS gibi değerleri sürdürebilecek kapasitede değilse, çok yüksek yenileme hızlarına sahip bir monitöre yatırım yapmak gereksiz olucaktır.

Bu nedenle, daha düşük Hertz değerine sahip ancak renk doğruluğu yüksek, panel kalitesi iyi bir monitör tercih etmek sizin için daha mantıklı olacaktır.

Bu noktada aşağıdaki monitör ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır:

🔗 Lenovo G27Q-30 27" QHD Monitor