Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
KayseriL3e 83
Üstün
Güncelleme ve günlük kullanım için yeterli. Alacaksanız da 6/128 olanı tercih edin. Ha adaptörü olsun, hafıza ve ram fazlalığı olsun, güncelleme de orta halli olsun diyorsanız Realme 12 8/256 olabilir. (Bence)
İkinci el düşünmüyorum hocam sağolun.
Fiyatı 15'e yakın biraz düşerse düşünülebilir aslnıda.Hocam 12-13k arasında Galaxy A26 5G var 2025 çıkışlı güzel bir cihaz. Bütçeye biraz daha ekleyip tercih edebilirsiniz.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Kasım ayı yaklaşıyor indirimleri takip edin.Fiyatı 15'e yakın biraz düşerse düşünülebilir aslnıda.
- Makaleler
- 6
Bu iyidir. O fiyata gayet iyi donanım var ama bütçe artarsa A17 5G ya da A26 al.
Dislike atanlar ne yorum yapacak kestirebiliyorum ve caspera ön yargılı yaklaştıklarını düşünüyorum. Hızlı şarj ve ekran olarak A16'dan daha iyi ve socları aynı. Bu arada Casper stock Android kullanıyor.
Daha akıcı kullanır. Bu segmentte markaya ön yargı saçma.
En az 6 GB alınmalı. Bence bütçe yükseltin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oyle yapmislar, yazilimi elbet bir nebze geride kaliyor olabilir fakat o ekran ile kesinlikle fiyatinda rekabetci.Dislike atanlar ne yorum yapacak kestirebiliyorum ve caspera ön yargılı yaklaştıklarını düşünüyorum. Hızlı şarj ve ekran olarak A16'dan daha iyi ve socları aynı. Bu arada Casper stock Android kullanıyor.
A16 guzeldir, onerim de o yonde olacak fakat sakin 4GB modelini almayin. Biraz butceyi yukseltip 6GB olan modelini alin.