Bütçe
10.000 TL

Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
En baştan yazıyorum: Samsung marka önermeyin; S serisi dışında Samsung marka almayı düşünmüyorum. Xiaomi 15 ve 15C ile Xiaomi Note 14 arasında takılıp kaldım. Benim şu an Xiaomi Note 10 5G var. 2021’de aldım ve biraz kasmaya başladı, hor kullanmış olabilirim. Günlük hayatta X, YouTube Shorts, Instagram gibi platformlarda takılıyorum. Bazen Okey 101 ya da Clash of Clans oynuyorum. Sosyal medyada gezerken kasmayacak, akıcı bir telefon almak istiyorum. Telefonu oyun için kullanmayacağım, tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En baştan yazıyorum: Samsung marka önermeyin; s serisi dışında Samsung marka almayı düşünmüyorum. Xiaomi 15 ve 15C ile Xiaomi Note 14 arasında takılıp kaldım. Benim şu an Xiaomi Note 10 5G var. 2021'de aldım ve biraz kasmaya başladı, hor kullanmış olabilirim. Günlük hayatta X, YouTube Shorts, Instagram gibi platformlarda takılıyorum. Bazen 101 (sanırım “101” yazdınız ama oyunun adı tam değil belki Clash of Clans demek istediniz?) ya da Clash of Clans oynuyorum. Sosyal medyada gezerken kasmayacak, akıcı bir telefon almak istiyorum. Telefonu oyun için kullanmayacağım, tavsiyeniz nedir?

Xiaomi alırsan muhtemelen reklamlardan menüde bile takılıp donacak.
Bu bütçede A17 5G haricinde eğer kupon bitmediyse "CMFPHONE1" kuponuyla cmf Phone 1'i 10k ya alabilirsin.

Reklamın önünde bir şekilde geçebiliyorsun özel DNS ayarından dnsadguard kodunu yazıyorsun o iş halloluyor ve sorumda en başta bahsettiğim üzere Samsung S serisinde başka Samsung modeli almam ve bütçemi aşıyor.

Hadi diyelim reklamı atlattın. O rezil yazılımın önüne nasıl geçeceksin :D
A17 5G bütçene uygun ama CMF Phone 1 al Samsung istemiyorsan.

CMF Phone 1 bu bütçenin en iyi cihazı. Çin çöpü Redmi'ye para vermeye değmez. Hem DNS yazsan ne yazar, o reklam telemetrisi hala sistemde mi, evet, o halde konu kapanmıştır.

TR pazarına henüz tam girmemiş ve değerlendirilmeyen bir telefon için fazla iddialı yazılar bunlar. Fiyatı bütçemi aşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing Phone 1 geçen hafta 10 bin liraydı, bence tartışmasız en iyisi.

Hocam tamam da ben herhangi bir teknoloji mağazasına gidip alacağım o yüzden teknoloji mağazalarında satılan bir telefon markası önermeniz benim için daha iyi olur. Günlük hayatta sosyal medya da işimi görsün kasmasın akıcı olsun istiyorum sadece bu. Fotoğraf çekimi ortalama olsun bana yeter.