Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
ThePrestige
Gelişen
Selam arkadaşlar. Direksiyon sistemim için monitör arayışına girdim. 32 inç 2K ve Curved daha hoş olur sanırım. Curved olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
10 bine 2K 32 inç bulursun ama çok kalite bekleme derim. 15'e çıkarsan daha iyi şeyler bulursun bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cumaya kadar beklerseniz yorumlarımı, görüşlerimi paylaşırım. Çok araştırdım bütçemi biraz daha zorlayıp bunu aldım keza Philips Evnia 34M2C3500L düşünüyordum ama bunda karar kıldım.
gurkank
Uzman
https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...ng-monitor-p-HBCV0000CSBS8Q?magaza=Techburada bunu aldım ben de şimdi.Cumaya kadar beklerseniz yorumlarımı, görüşlerimi paylaşırım. Çok araştırdım bütçemi biraz daha zorlayıp bunu aldım keza Philips Evnia 34M2C3500L düşünüyordum ama bunda karar kıldım.
Eki Görüntüle 259898
yorumları falan iyiydi alıp geçtim ana monitör olarak kullanmayacağım zaten.
Hayırlı olsun bu arada.Cumaya kadar beklerseniz yorumlarımı, görüşlerimi paylaşırım. Çok araştırdım bütçemi biraz daha zorlayıp bunu aldım keza Philips Evnia 34M2C3500L düşünüyordum ama bunda karar kıldım.
Eki Görüntüle 259898
Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel bir tercih.https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...ng-monitor-p-HBCV0000CSBS8Q?magaza=Techburada bunu aldım ben de şimdi.
yorumları falan iyiydi alıp geçtim ana monitör olarak kullanmayacağım zaten.
Hayırlı olsun bu arada.
gurkank
Uzman
Siz görmüş müydünüz bu modeli? Aralarında ne gibi farklar var acaba.
Görmedim ama siz atınca şöyle bi bakayım dedim en temel fark renk gamut seviyeleri ve HDR sanırım ama aşırı da fark olduğunu düşünmüyorum ikisi de çok iyi modeller bence.Siz görmüş müydünüz bu modeli? Aralarında ne gibi farklar var acaba.
gurkank
Uzman
İçime kurt düşürdünüz şimdi@gurkank aynı modeli mağazada inceledim, LG olanı sizin aldığınız pek beğenmedim. Parlaklık ve çerçeve kenarları biraz kalın gibi; yine de hayırlı olsun, fena değil 32" arıyorsanız.
Anladım. İşimi görür o zaman ya.Görmedim ama siz atınca şöyle bi bakayım dedim en temel fark renk gamut seviyeleri ve HDR sanırım ama aşırı da fark olduğunu düşünmüyorum ikisi de çok iyi modeller bence.
Yeni konular
-
MSI 274UPF monitörde alt kısımda çizgiler çıkma sorunu
- Mert kaan almuhan
-
Birden fazla CSFloat hesabına tek bir Stripe hesabı bağlanabilir mi?
- Koneko Toujou
-
-
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj X7T-5070 C7 | i7-14650HX & RTX 5070 - 68.999 TL
- Fırsat Ekibi