Bütçe
10.000 TL
Kendisi mahkeme işleriyle falan uğraşıyor, evrak düzenliyor. Oyunla alakası yok. Dediğim tarzda işleri yapan birisi, bazen de müzik programlarıyla müzik yapıyor. Bütçesi 10.000 TL civarı. Bana bu ürünü attı. Ne önerirsiniz? Parasına değer bir cihaz varsa bütçeyi esnetebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisi mahkeme işleriyle falan uğraşıyor, evrak düzenliyor. Oyunla alakası yok. Dediğim tarzda işleri yapan birisi, bazen de müzik programlarıyla müzik yapıyor. Bütçesi 10.000 TL civarı. Bana bu ürünü attı. Ne önerirsiniz? Parasına değer bir cihaz varsa bütçeyi esnetebilir.
4GB RAM yeterli değil. Tarayıcıda bile sıkıntı yaşar. İşlemci desen zaten kendine hayrı yok. Bence böyle bir cihaz alırsa Lenovo kadar uzun ömürlü olmasa da kısa vadede çok daha fazla işini görür. Uzun ömürden kastım malzeme kalitesi. Klavye, mousepad, usb slotları vesaire. Nazik kullanırsa yine herhangi bir sıkıntı yaşamaz.

Hocam yükseltme işi falan sıkıntılı olur kadın o işlerden anlamaz. Almışken iyisini alalım. Bu attıklarınızdan hangisi daha iyidir? 16GB RAMli cihaz alsak fiyatları nasıl olur?
@kliibapz, @Th3RealKayseriLee,
16 GB RAM'li ve Ryzen 7000 serili güzel bir laptop. HP çok beğenilmese de iş bilgisayarı konusunda hatrı sayılır yeri vardır benim için.
Windows 11 yükletirsiniz. (Ekranı IPS ve 512GB SSD'li diye attım)