Aklımda klasik Scarlett Solo 4 var. Hem IEM kulaklığımı, hem XLR mikrofonumu hem de ileride alacağım elektro gitarımı takıp sesini bilgisayardan almak istiyorum. Bu bütçede daha uyguna bir şey var mı, yoksa tek seçenek bu mu? Ona göre alacağım.
IEM kulaklığı aktif olarak kullandığım için söyledim o çok sorun değil. Simgot EA500lm kullanıyorum bu arada. Bundan ucuz olan ses kartları hakkında bilginiz var mı? Uygun fiyatlı başka ürün varsa ona bakayım.
Mikrofonu ne için kullanacaksın bir de vokal kaydı mı? Yoksa sesli iletişim, podcast veya canlı yayın vs için mi? Mikrofonunun hassasiyeti ile scarlettın preampının uyuşması önemli yoksa sessiz kalır.
IEM kulaklığı aktif olarak kullandığım için söyledim o çok sorun değil. Simgot EA500lm kullanıyorum bu arada. Bundan ucuz olan ses kartları hakkında bilginiz var mı? Uygun fiyatlı başka ürün varsa ona bakayım.
Mikrofonu ne için kullanacaksın bir de vokal kaydı mı? Yoksa sesli iletişim, podcast veya canlı yayın vs için mi? Mikrofonunun hassasiyeti ile scarlettın preampının uyuşması önemli yoksa sessiz kalır.
Bundan ucuzlar iş görmez eğer gaine aç bir mikrofonun varsa, iem takacaksan da motu m2 alabilirsin ama bütçeyi aşar.
Eğer -59db ve üzeri hassasiyeti olan bir dinamik mikrofon ise solodaki preamp yetmez. Condencer ise düşünmeden alabilirsin. O yüzden modeli soruyorum. Condencer mik için şu an sıcak fırsat seviyesinde bir ürün var paylaşabilirim, kronik bir sorunu var ama çözülmez değil.