10.000 TL bütçede ses kartı tavsiyesi

Bütçe
10.000 TL

Rode podmic oluyor sanırım, -57 diye gördüm.

Cloudlifter, fethead veya klark teknik booster olmadan soloyu zorlar gibi bahsettiğin senaryolar için. Ben 2I2 kullanıyorum 69dB gain var, 59'luk mikrofonu iyi besliyor.

Hadi ya, bir 4K daha vermek istemiyorum açıkçası. Kullanamaz mıyım peki, ne olur kullansam?

Hadi ya, bir 4K daha vermek istemiyorum açıkçası. Kullanamaz mıyım peki, ne olur kullansam?
Ses şiddeti düşük kalır. Clipping yapmaya başlar. Obs'de veya postta artırman gerekir. Artırdıkça arkaplan gürültüsü artar. İstersen 59db vs 60-69db farkını dinleteyim sana.

Beğenilen budget bir booster bu ama ben kullanmadım bilgim yok o yüzden. Sesli girebileceğimiz bir yer varsa dinleteyim oradan.

Şu an müsait değilim ya ses için. Ben bir düşüneyim o zaman duruma göre 2i2 alırım ya da Mic Boost alırım ekstra olarak.

Şu an müsait değilim ya ses için. Ben bir düşüneyim o zaman duruma göre 2i2 alırım ya da Mic Boost alırım ekstra olarak.
Scarlet'ın yarı fiyatına 58db preampi olan bir interface var, dediğim gibi ufak bir kronik sorunu var ama çözülüyor. Satın alabileceğin zaman söylersin linklerim, tek stok var bitmesin

Scarlet'ın yarı fiyatına 58dB preampi olan bir interface var, dediğim gibi ufak bir kronik sorunu var ama çözülüyor. Satın alabileceğin zaman söylersin linklerim, tek stok var bitmesin

Taksit varsa bakayım taksitle almayı düşünüyordum Merakta ettim şimdi neymiş o ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…