Eğer -59dB ve üzeri hassasiyeti olan bir dinamik mikrofon ise solodaki preamp yetmez. Condencer ise düşünmeden alabilirsin. O yüzden modeli soruyorum. Condencer mik için şu an sıcak fırsat seviyesinde bir ürün var paylaşabilirim, kronik bir sorunu var ama çözülmez değil.
Cloudlifter, fethead veya klark teknik booster olmadan soloyu zorlar gibi bahsettiğin senaryolar için. Ben 2i2 kullanıyorum 69db gain var, 59luk mikrofonu iyi besliyor.
Cloudlifter, fethead veya klark teknik booster olmadan soloyu zorlar gibi bahsettiğin senaryolar için. Ben 2I2 kullanıyorum 69dB gain var, 59'luk mikrofonu iyi besliyor.
Ses şiddeti düşük kalır. Clipping yapmaya başlar. Obs'de veya postta artırman gerekir. Artırdıkça arkaplan gürültüsü artar. İstersen 59db vs 60-69db farkını dinleteyim sana.
Ses şiddeti düşük kalır. Clipping yapmaya başlar. OBS'de veya postta artırman gerekir. Artırdıkça arka plan gürültüsü artar. İstersen 59dB vs 60-69dB farkını dinleteyim sana.
Scarlet'ın yarı fiyatına 58db preampi olan bir interface var, dediğim gibi ufak bir kronik sorunu var ama çözülüyor. Satın alabileceğin zaman söylersin linklerim, tek stok var bitmesin
Scarlet'ın yarı fiyatına 58dB preampi olan bir interface var, dediğim gibi ufak bir kronik sorunu var ama çözülüyor. Satın alabileceğin zaman söylersin linklerim, tek stok var bitmesin