Bütçe
5000TL - 10000TL

Eren.S

Çalışkan
Merhaba,

Yeni bir klavye almam gerekiyor ve bütçem 5-10 bin TL. Parasina gercekten degiyorsa 10K TL bandına çıkarım.
Aklımdaki boyut TKL, %75 ve %65 ama degisken, klavyeye bagli biraz. Birisi bir şey derse ikna olurum.
Şu an %100 klavye kullanıyorum, diger ekipmanlarim hepsi Logitech ama Logitech'in guzel klavyelerinde beyaz yok, (Pro X TKL) o yüzden. Diğer bilindik markalar olabilir. Garantide ve iadede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Beyaz renk olmali.

Mekanik, manyetik çok aram yok bilmiyorum olaylari tam.

Desteğinizi ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleme:
30 Ocak 2025'ten beri Wraith W75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Renkleri beyaz ve mavi. Mekanik değil daha iyi bir switch versiyonu olan manyetik switchlere sahip. Rapid Trigger ve şu an aklıma gelmeyen birçok özelliği bulunuyor. Şu anda Wraith üzerinde 3.899 ₺'lik bir fiyatı var fakat stokları tükenmiş gözüküyor. Bekleyip bu klavyeyi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu klavyenin benim için tek eksisi ise tuşlarının üstündeki harflerin saydam olmaması. Örneğin gece karanlık bir ortamda kullanırken tuşların üstündeki harfler saydam olmadığı için net bir şekilde gözükmüyor. Bunun haricinde bu klavye hakkında başka detaylı bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Ayrıca bir sıkıntı çıkarsa Wraith'in güzel bir teknik servisi var. VGN marka bir fare almıştım ve yaklaşık olarak bir yıl sonra sol butonunda çift tıklama sorunu oluşmuştu. Fareyi Wraith'e gönderdikten sonra sensör ve belirtmediğim halde skatez değişimi yapıp bana ücretsiz bir şekilde geri yollamışlardı.

Merhaba,

Yeni bir klavye almam gerekiyor ve bütçem 5-10 bin TL. Parasina gercekten degiyorsa 10K TL bandına çıkarım.
Aklımdaki boyut TKL, %75 ve %65 ama degisken, klavyeye bagli biraz. Birisi bir şey derse ikna olurum.
Şu an %100 klavye kullanıyorum, diger ekipmanlarim hepsi Logitech ama Logitech'in guzel klavyelerinde beyaz yok, (Pro X TKL) o yüzden. Diğer bilindik markalar olabilir. Garantide ve iadede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Beyaz renk olmali.

Merhaba,

Yeni bir klavye almam gerekiyor ve bütçem 5-10 bin TL. Parasina gercekten degiyorsa 10k TL bandına çıkarım.

Hardcore bir FPS pyuncusu değilseniz emin olun manyetik klavyelere hiç gerek yok onun yerine daha ucuza kablosuz mekanik bir klavye alabilirsiniz.

Merhaba,

Yeni bir klavye almam gerekiyor ve bütçem 5-10 bin TL. Parasina gercekten degiyorsa 10k TL bandına çıkarım.

https://wraithesports.com/products/yunzii-al75-pro-cnc-aluminyum-mekanik-klavye alüminyum kasalı bir klavye alırsın o fiyata.

Hardcore bir FPS pyuncusu değilseniz emin olun manyetik klavyelere hiç gerek yok onun yerine daha ucuza kablosuz mekanik bir klavye alabilirsiniz.

Manyetik Switch, basma yüksekliği ayarı özelligi dışında kayda değer başka özellikleri var mı? CS2 oynuyorum Premier 15k FACEIT 9
Klavyemi 4 sene önce aldim bayağıdır klavye bakmadiğimdan dolayi eskidim.

30 Ocak 2025'ten beri Wraith W75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Renkleri beyaz ve mavi. Mekanik değil daha iyi bir Switch versiyonu olan manyetik switchlere sahip. Rapid trigger ve şu an aklıma gelmeyen birçok özelliği bulunuyor. Şu anda Wraith üzerinde 3.899 ₺'lik bir fiyatı var fakat stokları tükenmiş gözüküyor. Bekleyip bu klavyeyi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu klavyenin benim için tek eksisi ise tuşlarının üstündeki harflerin saydam olmaması. Örneğin gece karanlık bir ortamda kullanırken tuşların üstündeki harfler saydam olmadığı için net bir şekilde gözükmüyor. Bunun haricinde bu klavye hakkında başka detaylı bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Ayrıca bir sıkıntı çıkarsa Wraith'in güzel bir teknik servisi var. VGN marka bir fare almıştım ve yaklaşık olarak bir yıl sonra sol butonunda çift tıklama sorunu oluşmuştu. Fareyi Wraith'e gönderdikten sonra sensör ve belirtmediğim halde skatez değişimi yapıp bana ücretsiz bir şekilde geri yollamışlar.

Öneriniz için teşekkürler,
Klavyeyi kozmetik olarak fazla beğenmedim,

Stok olmaması durumu sakıncalı bir daha gelir mi ne zaman gelir bilmiyoruz,

Diğer ekipmanlarım ile yakın seviyede olmasını istiyorum (logi Superlight 2, G733).

Öneriniz için sağ olun.

30 Ocak 2025'ten beri Wraith W75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Renkleri beyaz ve mavi. Mekanik değil daha iyi bir Switch versiyonu olan manyetik switchlere sahip. Rapid trigger ve şu an aklıma gelmeyen birçok özelliği bulunuyor. Şu anda Wraith üzerinde 3.899 ₺'lik bir fiyatı var fakat stokları tükenmiş gözüküyor. Bekleyip bu klavyeyi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu klavyenin benim için tek eksisi ise tuşlarının üstündeki harflerin saydam olmaması. Örneğin gece karanlık bir ortamda kullanırken tuşların üstündeki harfler saydam olmadığı için net bir şekilde gözükmüyor. Bunun haricinde bu klavye hakkında başka detaylı bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Ayrıca bir sıkıntı çıkarsa Wraith'in güzel bir teknik servisi var. VGN marka bir fare almıştım ve yaklaşık olarak bir yıl sonra sol butonunda çift tıklama sorunu oluşmuştu. Fareyi Wraith'e gönderdikten sonra sensör ve belirtmediğim halde skatez değişimi yapıp bana ücretsiz bir şekilde geri yollamışlardı.

Teşekkürler,

Manyetik Switch almaya değer mi?

Rapidtrigger dışında kayda değer özellikleri var mi? Gordugum kadariyla bazi tus atama kombinasyonları var ama önemsiz şeyler, daha fazlası varsa öğrenmek isterim.

Son düzenleme:
Manyetik Switch, basma yüksekliği ayarı özelligi dışında kayda değer başka özellikleri var mı? CS2 oynuyorum Premier 15k FACEIT 9
Klavyemi 4 sene önce aldim bayağıdır klavye bakmadiğimdan dolayi eskidim.

8000 Hzlerde veri iletimi daha hızlı ama gözle anlamak ve hissetmesi çok zor onun dışında yine dediğiniz gibi switchlerdeki bu tarz özellikleri ayarlıyorsunuz.