Bütçe
10.000 TL

GhostOps

Becerikli
Tercihen 850W 1000W PSU önerisi arıyorum. Bütçem 10.000TL, uygun bir PSU olursa daha iyi oluyor 7 8K gibi. RTX 5070 kullanacağım güncel bir PSU modeli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihen 850W 1000W PSU önerisi arıyorum. Bütçem 10.000TL, uygun bir PSU olursa daha iyi oluyor 7 8K gibi. RTX 5070 kullanacağım güncel bir PSU modeli olsun.
5070 için 10.000TL'ye gerek yok.

Beyaz:

Bunlar bile fazla 5070 için.

Üstteki mesaj gayet yeterli ancak para benim ve harcamak istiyorum derseniz:

1768648067170.webp

1ST Player daha iyi bir model daha ucuz olmasına rağmen. Hem ses performansında hem de genel performansta.

Bu arada platin modeli için dedim bunu.

Eki Görüntüle 218886

1ST Player daha iyi bir model daha ucuz olmasına rağmen. Hem ses performansında hem de genel performansta.

Bu arada platin modeli için dedim bunu.

Bütçeyi zora sokmayacağı bir durumda tercihim Helly yerine CWT platformu olurdu, keza fiyatına göre iyi sonuçlar veren Gigabyte modellerinin de sonunu görmüştük.

Bütçeyi zora sokmayacağı bir durumda tercihim Helly yerine CWT platformu olurdu, keza fiyatına göre iyi sonuçlar veren Gigabyte modellerinin de sonunu görmüştük.
O modeller için durum farklıydı. Direkt tasarım sorunluydu zaten. Ki onun üreticisi Helly değildi. Helly daha bilindik bir üretici. 1ST player modelleri neredeyse 2 yıllık modeller. Sorun çıksa çoktan çıkardı.

NZXT'nin C modellerini CWT üretiyor örneğin fakat 2023 modellerinin tamamı, 2024 modellerinin de 1200W'lık hali sorunlu. Bu arada bu modeller hala satılıyor. Geçmişte CWT'nin ürettiği sorunlu üniteler de var. İllaki arada çürükler çıkar.

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim karşılaştırıp alacağım.

Üstteki mesaj gayet yeterli ancak para benim ve harcamak istiyorum derseniz:

850W modelini kenara yazmıştım daha önce liste tutuyorum şu an alabileceklerim arasın da.

Bu modeli ilk defa görüyorum fiyatı iyi fakat güvenilir mi bilmem biraz bahsederseniz aydınlanmam açısından.