Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
- Makaleler
- 4
Yazlık mı kışlık mı? Dört mevsimi saymıyorum zaten ne yazın yol tutar ne kışın kar...
Yazlık Continental Ultracontact var aşırı memnunum, inanılmaz bir tutuş veriyor.
Kışlık ise Hankook Winter i*cept RS3 aldım yeni.
Tam bir fiyat performans ürünü.
Yazlık mı kışlık mı? Dört mevsimi saymıyorum zaten ne yazın yol tutar ne kışın kar...
Yazlık Continental Ultracontact var aşırı memnunum, inanılmaz bir tutuş veriyor.
Yazlık düşünüyorum. Mevcutta michelin 4 mevsim var fakat bitik durumda. 4 yazlık alıp performansı yetmezse 2 tane kışlık çıkma alıp öne taktırabilirim.
Dört mevsimini bir dönem ne kadar çok övmüşlerdi.
İşin içine girince büyük bir kesimin memnun olmadığını görüyorum.
Valla yeni aldıkların yeter bence.
Ben aracın fabrikasyon çıkışlı Bridgeston'la 5 kış geçirdim Ankara'da, eskisi gibi kar yağmıyor pek.
Bütçen varsa, Continental Premiumcontact 7 öneririm.
Ben aracın fabrikasyon çıkışlı Bridgeston'la 5 kış geçirdim Ankara'da, eskisi gibi kar yağmıyor pek.
Bütçen varsa, Continental Premiumcontact 7 öneririm.
- Makaleler
- 4
Falken Ziex Z310 XL'lardan memnun kalmıştım. En az 2 sezon performanslarını koruyor. Sonra da her lastik gibi ihtiyatlı binmek gerekiyor. Haricen diğer aracımda 215/45/18 ölçüde Ultra Contact 7 XL kullanıyorum o da çok güzel yol tutuyor ancak biraz pahalı tabi.Yazlık düşünüyorum. Mevcutta michelin 4 mevsim var fakat bitik durumda. 4 yazlık alıp performansı yetmezse 2 tane kışlık çıkma alıp öne taktırabilirim.
Dört mevsimini bir dönem ne kadar çok övmüşlerdi.
İşin içine girince büyük bir kesimin memnun olmadığını görüyorum.
Falken Ziex Z310 XL'lardan memnun kalmıştım. En az 2 sezon performanslarını koruyor. Sonra da her lastik gibi ihtiyatlı binmek gerekiyor. Haricen diğer aracımda 215/45/18 ölçüde Ultra Contact 7 XL kullanıyorum o da çok güzel yol tutuyor ancak biraz pahalı tabi.
Aşağıdakiler hakkında ne düşünüyorsunuz?Bütçe varsa michelin çok yoksa hankook vp4. Bende vp4 var, mükemmel lastik.
Görseller eklenecek.
Continental PremiumContact 7 alabileceğin en iyi lastiklerden bir tanesidir. Ben de aktif olarak kullanıyorum. Kışlık olarak Semperit markasını kullanıyorum. Sana yazlık bir versiyon da atayım. Semperit markasının lastiklerini yaz ve kış fark etmeksizin alabilirsin. Semperit, Continental’in bir markasıdır. Yakında onun da fiyatları, Türkiye’de değerlenince uçacaktır. Aynı zamanda çok köklü bir Avusturya firmasıdır. 2025 üretimli lastik al, daha eskisini alma. Biliyorsun, lastiklerin raf ömrü vardır. Öyle görünüyor ki yakında bununla ilgili bir rehber hazırlayacağım. Dört mevsim lastik işine girmeni tavsiye etmem.
Son düzenleme:
Continental premiumcontact 7 alabileceğin en iyi lastiklerden bir tanesidir. Ben de aktif olarak kullanıyorum. Kışlık olarak semperit markasını kullanıyorum. Sana yazlık bir versiyon da atayım. Semperit markasının lastiklerini yaz ve kış fark etmeksizin alabilirsin. Semperit, continental'in bir markasıdır. Yakında onun da fiyatları, Türkiye'de değerlenince uçacaktır. Aynı zamanda çok köklü bir Avusturya firmasıdır. 2025 üretimli lastik al, daha eskisini alma. Biliyorsun, lastiklerin raf ömrü vardır. Öyle görünüyor ki yakında bununla ilgili bir rehber hazırlayacağım. Dört mevsim lastik işine girmeni tavsiye etmem.
Hocam semperit yazlıklar ile İstanbul kışını atlatabilir miyim?
Aşağıdaki lastik hakkında düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: