Detaylar
Kim cevapladı?G65b tam size göre.
Asansör ve pivot var.
240Hz.
Renkleri canlı.
Siyahlar oldukça iyi.
Ortalamanın üstünde hoparlör var.
2K.
www.technopat.net
Asansör ve pivot var.
240Hz.
Renkleri canlı.
Siyahlar oldukça iyi.
2K.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
cagan06k
Çalışkan
Dostum bütçeyi aşıyor daha kulaklık alacağım. Maksimum 10 000 - 10 500 olmalıG65b tam size göre.
Asansör ve pivot var.
240Hz.
Renkleri canlı.
Siyahlar oldukça iyi.
2K.
![]()
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Bu iyi gibi evet.ASUS ROG STRİX XG27ACS. Kesinlikle öneririm, yüksek srgb oranına sahip, pivot vs. Herşey mevcut. Sadece hoparlörü yok
Öğrenci indirimiyle 9k'ya düşüyor.Dostum bütçeyi aşıyor daha kulaklık alacağım. Maksimum 10 000 - 10 500 olmalı
Bu iyi gibi evet.
Öğrenci misiniz?
cagan06k
Çalışkan
Açık üniversite kaydım var.
Nasıl yapcam onu kanka?
Açık üniversite kaydım var.
Nasıl yapcam onu kanka?
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
cagan06k
Çalışkan
E devlet barkod numarasını soruyor o ne çözemedim ya.![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Hatta bu önerdiğim modelin Beyaz olanıda var çok tatlı. ASUS ROG STRİX XG27ACS-W bu oluyor. Eğer curved isterseniz de ASUS ROG STRİX XG27WCS olanına bakınDostum bütçeyi aşıyor daha kulaklık alacağım. Maksimum 10 000 - 10 500 olmalı
Bu iyi gibi evet.