Yaklaşık 10.000 TL bütçeyle 2K (1440p) bir monitör almayı düşünüyorum. Monitörü genel kullanımda (oyun, dizi/film, günlük işler) eşit şekilde kullanacağım.
Philips modelini yeni sipariş ettim. @BerkayZ87 de öneriyor. Hafta bitmeden elime geçerse kesinlikle konuya deneyimimi paylaşacağım. Yenileme hızı ve fiyat performans olarak en mantıklı o görünüyor.
Philips modelini yeni sipariş ettim. @BerkayZ87 de öneriyor. Hafta bitmeden elime geçerse kesinlikle konuya deneyimimi paylaşacağım. Yenileme hızı ve fiyat performans olarak en mantıklı o görünüyor.
Tepki süresi ne kadar önemli bilmiyorum. Tepki süresi de önemli ise Philips yine avantajlı. Yorum yazmaya devam edemem çünkü monitör bilgim pek iyi değil. Bu yüzden bende konu açmıştım.
Ben de bu Philips'i almayı istiyorum ama alanların yorumlarda panelin çerçeve kısmından ışık sızdığına dair görseller var. Size gelecek ürünü merakla bekliyorum. Ürünle ilgili bir inceleme veya yorum falan yazarsanız lütfen etiketleyin beni.
Ben de bu Philips'i almayı istiyorum ama alanların yorumlarda panelin çerçeve kısmından ışık sızdığına dair görseller var. Size gelecek ürünü merakla bekliyorum. Ürünle ilgili bir inceleme veya yorum falan yazarsanız lütfen etiketleyin beni.
Buna glow denmez bu bildiğin supernova. Bi de should i keep demiş. Demek ki baya kalitesiz parçalarla üretiyorlar ucuz olsun diye. Bakalım Hasan hocamıza umarım sorunsuz düzgün gelir.
Buna glow denmez bu bildiğin supernova. Bir de should i keep demiş. Demek ki bayağı kalitesiz parçalarla üretiyorlar ucuz olsun diye. Bakalım Hasan hocamıza umarım sorunsuz düzgün gelir.